- Makaleler
- 2
Bayağı bir araştırdım yapıyorum klasör yok. Adamlar direkt yapıyor ama sürümleri El Capitan, ben bulamıyorum bir türlü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam şimdi Minecraft.net üzerinden indirip bakıyorum. Bulursam geri döneceğim.Orjinal Launcher o da olmadı onu denemiştim.
Nasıl bir cümle kurmuşsanız hiçbir şey anlamadım. Kayıt klasörünün yerini mi arıyorsunuz?
Minecraft klasöründen kastınız ne anlayamadım? Sağ tıklayıp 'paket içeriğini göster' denedin mi?
~/Library/Application Support/minecraft bu yola bak birde. Olmaz şimdi yaz ben indirip incelerim. Minecraft Launcher orijinal bu arada değil mi?
~/Library/Application Support/minecraft bu yola bak bir de. Olmaz şimdi yaz ben indirip incelerim. Minecraft Launcher orijinal bu arada değil mi?
Tamam şimdi Minecraft.net üzerinden indirip bakıyorum. Bulursam geri döneceğim.Orjinal Launcher o da olmadı onu denemiştim.
Tamam şimdi Minecraft.net üzerinden indirip bakıyorum. Bulursam geri döneceğim.
Menubar'dan git -> klasöre git de, yol dizini bu ~/Users/emre/Library/Application Support/minecraft.
Emre yerine kullanıcı adını yazacaksın. Bende buraya indi;
Eki Görüntüle 587803
@Merthella
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.