Çözüldü macOS Minecraft klasörü nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Bayağı bir araştırdım yapıyorum klasör yok. Adamlar direkt yapıyor ama sürümleri El Capitan, ben bulamıyorum bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Orjinal Launcher o da olmadı onu denemiştim :D.
Tamam şimdi Minecraft.net üzerinden indirip bakıyorum. Bulursam geri döneceğim.
Menubar'dan Git -> Klasöre git de, yol dizini bu ~/Users/emre/Library/Application Support/minecraft
emre yerine kullanıcı adını yazacaksın. Bende buraya indi;
Ekran Resmi 2020-06-10 17.00.54.png

@Merthella
Nasıl bir cümle kurmuşsanız hiçbir şey anlamadım. Kayıt klasörünün yerini mi arıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft klasöründen kastınız ne anlayamadım? Sağ tıklayıp 'paket içeriğini göster' denedin mi?

Orjinal Launcher o da olmadı onu denemiştim :D.
Menubar'dan Git -> Klasöre git de, yol dizini bu ~/Users/emre/Library/Application Support/minecraft
emre yerine kullanıcı adını yazacaksın. Bende buraya indi;
Ekran Resmi 2020-06-10 17.00.54.png

@Merthella

Son düzenleme:
Çözüm
Menubar'dan git -> klasöre git de, yol dizini bu ~/Users/emre/Library/Application Support/minecraft.
Emre yerine kullanıcı adını yazacaksın. Bende buraya indi;
Eki Görüntüle 587803
@Merthella

Launcher'i sildim geri yükledim sorunum çözüldü teşekkürler.

Ek olarak belirtmekte fayda var. Minecraft Launcher üzerinden bunu öğrenebiliyormuşuz şimdi keşfettim.
Launcher'ı açtıktan sonra yukardan 'Yüklemeler' kısmına giriyoruz. Indirdiğimiz sürümü seçiyoruz ve 3 noktaya tıklıyoruz. Akabinde 'düzenle' diyoruz. Karşımıza çıkan pencerede 'Oyun klasörü' yer almakta ona gözat dediğimizde nereye kurulu olduğunu gösteriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı