3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 25 Mart 2020 #1 Ne yapmam gerek? Disk izlencesinde SSD disk var, Disk izlencesinde SSD'yi sil yaparsam çözülür mü? @tristessehivernale @claus @blackandyellow Yardımlarınızı bekliyorum.
Ne yapmam gerek? Disk izlencesinde SSD disk var, Disk izlencesinde SSD'yi sil yaparsam çözülür mü? @tristessehivernale @claus @blackandyellow Yardımlarınızı bekliyorum.
E erdyvenus Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 25 Mart 2020 #2 SSD de önemli dosyaların yok ise disk izlencesi kısmından sil, silerken APFS seç eğer yok ise MacOS Genişletilmiş Günlüklü seç. Artı 0 Eksi
SSD de önemli dosyaların yok ise disk izlencesi kısmından sil, silerken APFS seç eğer yok ise MacOS Genişletilmiş Günlüklü seç.
KS KS 3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 25 Mart 2020 #3 erdyvenus dedi: SSD de önemli dosyaların yok ise disk izlencesi kısmından sil, silerken APFS seç eğer yok ise MacOS Genişletilmiş Günlüklü seç. Genişletmek için tıkla... Önemli dosyalarım yok, sildim, APFS seçtim. Artı 0 Eksi
erdyvenus dedi: SSD de önemli dosyaların yok ise disk izlencesi kısmından sil, silerken APFS seç eğer yok ise MacOS Genişletilmiş Günlüklü seç. Genişletmek için tıkla... Önemli dosyalarım yok, sildim, APFS seçtim.
E erdyvenus Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 25 Mart 2020 #4 301230 dedi: Önemli dosyalarım yok, sildim, APFS seçtim. Eki Görüntüle 520277 Genişletmek için tıkla... APFS, Apple'ın en son çıkardığı ve SSD diskler için daha iyi olan bir disk sistemidir. Bu arada hangi imajı kullandınız? Artı 0 Eksi
301230 dedi: Önemli dosyalarım yok, sildim, APFS seçtim. Eki Görüntüle 520277 Genişletmek için tıkla... APFS, Apple'ın en son çıkardığı ve SSD diskler için daha iyi olan bir disk sistemidir. Bu arada hangi imajı kullandınız?