Çözüldü macOS Mojave Bluetooth not available problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ender

Hectopat
Hackintosh da ilk defa Bluetooth problemi yaşıyorum.

Dün bir şekilde macOS crash etti ve restart ettiğimde Bluetooth ikonu üstü çizik olarak not available durumuna geçti.

Preferences bölümünde Bluetooth iconu yok oldu. Networkten girip baktığımda Bluetooth pan not connected durumunda ve aktif olamıyor. İnternette araştırdım Library/preferences/ içindeki com.apple.Bluetooth.plist dosyasını silmem gerektiği yazıyordu. O adla 3 tane dosya buldum bir tanesi crashden sonra üretilmiş diğer ikisi başka harfli uzantılarla daha eski Mayıs ayı dosyalarıydı yani bilgisayarın toplandığı tarih. Hepsini sildim. Ayrıca ~/Library/preferences/ dosyasındaki Bluetooth ile ilgili tüm dosyaları da sildim ve restart ettim. Fakat nafile. Dosyalar her seferinde tekrar üretiliyor ama işe yaramadı. Hardware problemi olabilir deniyor? Nasıl çözüm bulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep halletmişti bilemiyorum. İlginçtir bu akşam restarttan sonra çalıştı. Sorun şimdilik çözülmüş gibi. Teşekkürler meşgul ettim. Eğer bir daha olursa yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı