atmacapro Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #21 10.14 tam link verirmisiniz ? Tekrar indireyim, ön USB port takılı başka birşey yok.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.693 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #22 Önceki mesajlarımda vermiştim. Ayrıca farklı portlar ile de dene.
atmacapro Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #23 claus dedi: Önceki mesajlarımda vermiştim. Ayrıca farklı portlar ile de dene. Genişletmek için tıkla... Aynen verdiğiniz imaj ile deniyorum farklı port denemesi de yaptım.
claus dedi: Önceki mesajlarımda vermiştim. Ayrıca farklı portlar ile de dene. Genişletmek için tıkla... Aynen verdiğiniz imaj ile deniyorum farklı port denemesi de yaptım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.693 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #24 Bu 2 dosyayı indir ve ZIP'ten çıkart. USB / Efı / Clover / Kext / Other içerisine atıp tekrar dene. RehabMan / OS-X-USB-Inject-All / Downloads — Bitbucket https://github.com/RehabMan/OS-X-USB-Inject-All/archive/master.zip
Bu 2 dosyayı indir ve ZIP'ten çıkart. USB / Efı / Clover / Kext / Other içerisine atıp tekrar dene. RehabMan / OS-X-USB-Inject-All / Downloads — Bitbucket https://github.com/RehabMan/OS-X-USB-Inject-All/archive/master.zip
atmacapro Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #25 claus dedi: Bu 2 dosyayı indir ve ZIP'ten çıkart. USB / Efı / Clover / Kext / Other içerisine atıp tekrar dene. RehabMan / OS-X-USB-Inject-All / Downloads — Bitbucket https://github.com/RehabMan/OS-X-USB-Inject-All/archive/master.zip Genişletmek için tıkla... İmajı tekrardan yazdırıyorum ve indirdim tekrardan deneyeceğim. @claus Hocam direk bu klasörlerimi yoksa içindekilerimi atayım ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2018
claus dedi: Bu 2 dosyayı indir ve ZIP'ten çıkart. USB / Efı / Clover / Kext / Other içerisine atıp tekrar dene. RehabMan / OS-X-USB-Inject-All / Downloads — Bitbucket https://github.com/RehabMan/OS-X-USB-Inject-All/archive/master.zip Genişletmek için tıkla... İmajı tekrardan yazdırıyorum ve indirdim tekrardan deneyeceğim. @claus Hocam direk bu klasörlerimi yoksa içindekilerimi atayım ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.693 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #26 İlki için Relasenin içindeki USBInjectAll.kext dosyasını, Diğer için XHCI-unsupported.kext dosyasını ilgili yere atın.
İlki için Relasenin içindeki USBInjectAll.kext dosyasını, Diğer için XHCI-unsupported.kext dosyasını ilgili yere atın.
atmacapro Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #27 claus dedi: İlki için Relasenin içindeki USBInjectAll.kext dosyasını, Diğer için XHCI-unsupported.kext dosyasını ilgili yere atın. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam -x de aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2018
claus dedi: İlki için Relasenin içindeki USBInjectAll.kext dosyasını, Diğer için XHCI-unsupported.kext dosyasını ilgili yere atın. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam -x de aynı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.693 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #28 -x komutu kullanma. Clover ekranı geldiğinde, options > Graphics > Fakı ID 0x59128086 olarak gir ve Inejct Intel işaretleyip dene. Olmazsa gene aynı değeri gir ve Inject Intel ve Inject EDID işaretleyip dene.
-x komutu kullanma. Clover ekranı geldiğinde, options > Graphics > Fakı ID 0x59128086 olarak gir ve Inejct Intel işaretleyip dene. Olmazsa gene aynı değeri gir ve Inject Intel ve Inject EDID işaretleyip dene.
atmacapro Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #29 Maalesef aynı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.693 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #30 TW kurup ID ve şifre verir misin ? Kext dosyalarını kontrol edeyim.