macOS Monster Abra A5 V8.1 macOS Kurulumu

• Konuyu başlatan 263563
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.047

263563

Hectopat
Makaleler
1
Apple logosunda takılıyor. Dediğiniz gibi Configi açtığımda benim ekran kartım olan Intel HD Graphics 530'u bulamadım. Kurulum ekranına geçtiğimde ise Endseed de değil de privacy ayarlarında takıldı bende. Benim Configim fotoğraftaki gibi. Makaleyi tekrar okuyayım ben dediğim gibi pek anlamıyorum :) teşekkürler bu arada
Config dosyasındaki 520 530 540 ı denediğimde apple logosunda takıldı.
IMG_20191008_010111_344.jpg

IMG_20191008_011156_024.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarını kontrol et. USB / Efı / Clover / Kext / Others içinden fake.smc hariç diğer hepsini silip dene.

Kurulumu @blackandyellow abi sayesinde hallettim sağolsun gecenin 3 ün de bile yardım etti :) tek yapamadığım şey şu : Benim Configim 530 olan. Clover normal configi açmaya çalışıyor ve o açılmıyor. Intel 530 olan configin adını normal bir şekilde config ve diğerini sildim. Fakat bu da olmadı. Intel 530 daki ayarları normal confige yazmam lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl kurulum yaptığınızı belirtin. Efı içinden kullandığın config harici diğerlerini sil ve kullandığını config olarak değiştir.

Bunu denedim ne yazikki fakat bu sefer de açmadı. Sanırım config ve laptop configim olan 530 dosyası birbirlerine bir şekil bağlı. Açılması için ikisinede ihtiyaç var.
Kurulumu detaylı bir şekilde burada anlattım. Öncelikle yeni imajı indirdim ve 530 configini seçip Inject tiklerinin ikisini de kaldırdım. Aynı laptopa sahip arkadaşlar gönül rahatlığıyla kurabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı