alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 24 Aralık 2022 #1 macOS Monterey'i kur dediğimde beklenmedik bir hata oluştu istenen uygulama başlatılırken bir hata oluştu. @Kleyn
macOS Monterey'i kur dediğimde beklenmedik bir hata oluştu istenen uygulama başlatılırken bir hata oluştu. @Kleyn
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 alpserhat dedi: macOS Monterey'i kur dediğimde beklenmedik bir hata oluştu istenen uygulama başlatılırken bir hata oluştu. @Kleyn Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatıp dener misiniz? Durum nedir? Son düzenleme: 24 Aralık 2022
alpserhat dedi: macOS Monterey'i kur dediğimde beklenmedik bir hata oluştu istenen uygulama başlatılırken bir hata oluştu. @Kleyn Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatıp dener misiniz? Durum nedir?
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 24 Aralık 2022 #3 Kleyn dedi: Sistemi yeniden başlatıp dener misiniz? Durum nedir? Genişletmek için tıkla... @Kleyn Hocam bir dakika bile kalmadı yazısının uzun süre beklemesi normal mi?
Kleyn dedi: Sistemi yeniden başlatıp dener misiniz? Durum nedir? Genişletmek için tıkla... @Kleyn Hocam bir dakika bile kalmadı yazısının uzun süre beklemesi normal mi?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 alpserhat dedi: @Kleyn hocam bir dakika bile kalmadı yazısının uzun süre beklemesi normal mi? Genişletmek için tıkla... Hangi aşamadasınız, elma logosunun altında bir dakika bile kalmadı mı yazıyor?
alpserhat dedi: @Kleyn hocam bir dakika bile kalmadı yazısının uzun süre beklemesi normal mi? Genişletmek için tıkla... Hangi aşamadasınız, elma logosunun altında bir dakika bile kalmadı mı yazıyor?
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 24 Aralık 2022 #5 Kleyn dedi: Hangi aşamadasınız? Elma logosunun altında bir dakika bile kalmadı mı yazıyor? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, bı 15 dakika öyle kalınca yeniden başlattım hala bekletiyo o yazı. @Kleyn Hocam aynı şeyi sanal makineye kurarken de yaşadım. @Kleyn Son düzenleme: 24 Aralık 2022
Kleyn dedi: Hangi aşamadasınız? Elma logosunun altında bir dakika bile kalmadı mı yazıyor? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam, bı 15 dakika öyle kalınca yeniden başlattım hala bekletiyo o yazı. @Kleyn Hocam aynı şeyi sanal makineye kurarken de yaşadım. @Kleyn
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #6 alpserhat dedi: Aynen hocam, bir 15 dakika öyle kalınca yeniden başlattım hala bekletiyor o yazı. @Kleyn Hocam aynı şeyi sanal makineye kurarken de yaşadım. @Kleyn Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyin eğer hâlâ devam ederse söyleyin. Bir de HDD'ye mi kuruyorsunuz SSD'ye mi?
alpserhat dedi: Aynen hocam, bir 15 dakika öyle kalınca yeniden başlattım hala bekletiyor o yazı. @Kleyn Hocam aynı şeyi sanal makineye kurarken de yaşadım. @Kleyn Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekleyin eğer hâlâ devam ederse söyleyin. Bir de HDD'ye mi kuruyorsunuz SSD'ye mi?
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 24 Aralık 2022 #7 Kleyn dedi: Biraz daha bekleyin eğer hâlâ devam ederse söyleyin. Bir de HDD'ye mi kuruyorsunuz SSD'ye mi? Genişletmek için tıkla... HDD'ye hocam SSD alanım kısıtlı.
Kleyn dedi: Biraz daha bekleyin eğer hâlâ devam ederse söyleyin. Bir de HDD'ye mi kuruyorsunuz SSD'ye mi? Genişletmek için tıkla... HDD'ye hocam SSD alanım kısıtlı.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #8 alpserhat dedi: HDD'ye hocam SSD alanım kısıtlı. Genişletmek için tıkla... HDD ise gayet normal. Sabırla beklemeniz gerekiyor.
alpserhat dedi: HDD'ye hocam SSD alanım kısıtlı. Genişletmek için tıkla... HDD ise gayet normal. Sabırla beklemeniz gerekiyor.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 24 Aralık 2022 #9 Kleyn dedi: HDD ise gayet normal. Sabırla beklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç dakika bekleyeyim ortalama bir rakam söyler misiniz? @Kleyn
Kleyn dedi: HDD ise gayet normal. Sabırla beklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç dakika bekleyeyim ortalama bir rakam söyler misiniz? @Kleyn
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #10 alpserhat dedi: Hocam kaç dakika bekleyeyim ortalama bir rakam söyler misiniz? @Kleyn Genişletmek için tıkla... HDD olduğu için 1 saat bile sürebilir o kısım.
alpserhat dedi: Hocam kaç dakika bekleyeyim ortalama bir rakam söyler misiniz? @Kleyn Genişletmek için tıkla... HDD olduğu için 1 saat bile sürebilir o kısım.