macOS Monterey kurarken 'mcos in Memory panic stackshot succeeded' hatası

Arkadaşın dediğini mi yaptınız hocam? Yoksa boot ettikten sonra Windows'u açmaya çalışırken mi oldu bu?

Hocam şimdi ben dün Config dosyaını yaptım çalıştı ve yüklemeye başladı ama ondan önce diski sıfırladım tam yüklenecekti Windows hata veriyor(ne alakaysa)bugün gene deneyim dedim böyle oldu. (Windows'u hiç ellemedim zaten silmeme rağmen nasıl böyle hata geliyor)

Eğer kurulum ekranına geldiyseniz, disk izlencesinden diski komple sıfırlamanız gerekir. APFS Formatında kesinlikle. Ve yaptıktan sonra geri dönüp Monterey'i yükle seçeneğine tıklamanız gerek.

Eğer kurulum ekranına geldiyseniz, Disk İzlencesi'nden diski komple sıfırlamanız gerekir. APFS formatında kesinlikle. Ve yaptıktan sonra geri dönüp Monterey'i yükle seçeneğine tıklamanız gerek.

Yapmıştım zaten.

Eğer kurulum ekranına geldiyseniz, Disk İzlencesi'nden diski komple sıfırlamanız gerekir. APFS formatında kesinlikle. Ve yaptıktan sonra geri dönüp Monterey'i yükle seçeneğine tıklamanız gerek.

Belki sorun USB de diye düşündüm ama yeniden kurdum bu hata geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20230315_075525.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 28
Windows diskten silinseydi böyle bir şey olmazdı hocam? Çok değişik bir şey olmuş.

Hocam ben SSD almayı düşünüyorum alsam düzelir mi peki 2.soru şimdi ne yapacağım EFI de çalışmıyor acaba gene Windows 10 kurup çalıştırıp sonra gene Mac mi kurayım?

Yüklenirken ne tür bir hata verdi hocam?

USB ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Artık USB'den de ulaşamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230315_180230.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 33
Hocam ben SSD almayı düşünüyorum alsam düzelir mi peki 2.soru şimdi ne yapacağım EFI de çalışmıyor acaba gene Windows 10 kurup çalıştırıp sonra gene Mac mi kurayım?
SSD Almanıza gerek yok, 2. bir bilgisayarınız var ise Windows 10 veya 8.1 ( hangisini kurmak istiyorsanız ) imajını yazdırın. Bittikten sonra format atın. Disk şu anda APFS formatında, diskpart ile NTFS yapabiliriz.

SSD almanıza gerek yok, 2. bir bilgisayarınız var ise Windows 10 veya 8.1 ( hangisini kurmak istiyorsanız ) imajını yazdırın. Bittikten sonra format atın. Disk şu anda APFS formatında, diskpart ile NTFS yapabiliriz.

Öyle yapacağım ama bayağı uğraştırıcı olacak.

Peki bu sorun neden hocam.

Peki bu sorun neden hocam.
Yanlışlıkla USB'yi de formatlamış olabilirsiniz. Disk izlencesi biraz karışık gelebilir ilk başta bana da öyle karışık geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…