macOS Monterey kurarken 'mcos in Memory panic stackshot succeeded' hatası

Eğer kurulum ekranına geldiyseniz, Disk İzlencesi'nden diski komple sıfırlamanız gerekir. APFS formatında kesinlikle. Ve yaptıktan sonra geri dönüp Monterey'i yükle seçeneğine tıklamanız gerek.

Hocam Windows 10 iniyor CMOS aırzası veriyordu BIOS yapılanı kaydetmiyordu.

Anlamadım. Siz montery kurdunuz, disk izlencesinde vs biçimlendiridiniz. Sonra'da Win kurtarma ekranı mı geliyor?

Evet saçmalıyor gibi gözüküyorum ama cidden öyle yukarıda fotoları var hocam.

Anlamadım. Siz montery kurdunuz, disk izlencesinde vs biçimlendiridiniz. Sonra'da Win kurtarma ekranı mı geliyor?

Şu an Windows 10 kurdum gene cihaza şimdi etcherdan yeniden yazıyorum macOS Monterey'i.

Hocam dün sizin attığınız Config işe yaradı onda sorun yok da benim BIOS'ta biraz sorun olmuş baktım umarım şimdi düzelir BIOS hiçbir şey kadetmiyordu birkaç kere denedim sopnunda kaydetti.

Anakartta sorun olabilir anlattığına göre.

Reset sonrası tekrar USB'den boot etmen gerek.

Herhangi bir durumda sizi haberdar edeceğim.

Reset sonrası tekrar USB'den boot etmen ger.

Reset sonrası tekrar USB'den boot etmen gerek.

Hocam şimdi ne yapayım cihazda Windows yokluk kurmaya mi geçeyim yoksa disk izlenmesine mi geçeyim.

@claus

Dosya Ekleri

• IMG_20230315_203629.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…