TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #71 e.n.e.s dedi: Ekran kartı tanıtma, USB'siz boot ve Wi-Fi için kart modelini de belirtip ayrı bir konu açın. Bu konudaki sorun çözülmüş. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam 566156 dedi: Ekran kartı 4MB, yani tanıtılmamış. Ayrı konu açın @e.n.e.s hocamın dediği gibi. Tanıtmadıkça kasma olması normal hocam. Genişletmek için tıkla... Konu ismini macos Monterey ekran karti ve WiFi tanıtma yapacam
e.n.e.s dedi: Ekran kartı tanıtma, USB'siz boot ve Wi-Fi için kart modelini de belirtip ayrı bir konu açın. Bu konudaki sorun çözülmüş. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam 566156 dedi: Ekran kartı 4MB, yani tanıtılmamış. Ayrı konu açın @e.n.e.s hocamın dediği gibi. Tanıtmadıkça kasma olması normal hocam. Genişletmek için tıkla... Konu ismini macos Monterey ekran karti ve WiFi tanıtma yapacam
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #72 Ayrıca sizi çözüme ulaştıran mesajı rapor kısmından çözüm olarak raporlamayı unutmayın hocam.
TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #73 566156 dedi: Ayrıca sizi çözüme ulaştıran mesajı rapor kısmından çözüm olarak raporlamayı unutmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki PC'yi kapatsam şimdi sorun olur mu? Yarın devam etsek? Hem konu da onay alır,
566156 dedi: Ayrıca sizi çözüme ulaştıran mesajı rapor kısmından çözüm olarak raporlamayı unutmayın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki PC'yi kapatsam şimdi sorun olur mu? Yarın devam etsek? Hem konu da onay alır,
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #74 TR_Nerox dedi: Hocam peki PC'yi kapatsam şimdi sorun olur mu? Yarın devam etsek? Hem konu da onay alır. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. USB'den başlatmanız gerek sadece. Eğer BIOS'da USB 1. sıradaysa sıkıntı yok.
TR_Nerox dedi: Hocam peki PC'yi kapatsam şimdi sorun olur mu? Yarın devam etsek? Hem konu da onay alır. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. USB'den başlatmanız gerek sadece. Eğer BIOS'da USB 1. sıradaysa sıkıntı yok.
TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #75 566156 dedi: Sorun olmaz. USB'den başlatmanız gerek sadece. Eğer BIOS'da USB 1. sıradaysa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam yarın görüşürüz o zaman. 566156 dedi: Sorun olmaz. USB'den başlatmanız gerek sadece. Eğer BIOS'da USB 1. sıradaysa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... OpenCore dan başlatıyorum dimi? Yoksa usb den mi?
566156 dedi: Sorun olmaz. USB'den başlatmanız gerek sadece. Eğer BIOS'da USB 1. sıradaysa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam yarın görüşürüz o zaman. 566156 dedi: Sorun olmaz. USB'den başlatmanız gerek sadece. Eğer BIOS'da USB 1. sıradaysa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... OpenCore dan başlatıyorum dimi? Yoksa usb den mi?
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #76 TR_Nerox dedi: OpenCore'dan başlatıyorum değil mi? Yoksa USB'den mi? Genişletmek için tıkla... USB'den hocam. Zaten OpenCore'u açmış olacaksınız.
TR_Nerox dedi: OpenCore'dan başlatıyorum değil mi? Yoksa USB'den mi? Genişletmek için tıkla... USB'den hocam. Zaten OpenCore'u açmış olacaksınız.
TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #77 566156 dedi: USB'den hocam. Zaten OpenCore'u açmış olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Test ettim açıldı hocam iyi geceler.
566156 dedi: USB'den hocam. Zaten OpenCore'u açmış olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Test ettim açıldı hocam iyi geceler.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #78 Ayrıca size tavsiyem, ayarlardan Dock kısmına gelip bu seçeneği açmanız. Sadece daha güzel oluyor. Kuruluma etkisi falan yok yani. Fare ile Dock üzerine geldiğinizde icon'lar büyüyüp küçülüyor.
Ayrıca size tavsiyem, ayarlardan Dock kısmına gelip bu seçeneği açmanız. Sadece daha güzel oluyor. Kuruluma etkisi falan yok yani. Fare ile Dock üzerine geldiğinizde icon'lar büyüyüp küçülüyor.
TR_Nerox Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #79 566156 dedi: Ayrıca size tavsiyem, ayarlardan Dock kısmına gelip bu seçeneği açmanız. Eki Görüntüle 1703154 Sadece daha güzel oluyor. Kuruluma etkisi falan yok yani. Fare ile Dock üzerine geldiğinizde icon'lar büyüyüp küçülüyor. Eki Görüntüle 1703157 Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam yapacağım @claus hocam ben USB'siz çalıştırmayı halletim şimdi şu interneti Wi-Fi'yi de düzeltlim de size zahmet bende kurulum sonrası dosyası var orada birkaç tane şey var sürücü için. @566156 Son düzenleme: 16 Mart 2023
566156 dedi: Ayrıca size tavsiyem, ayarlardan Dock kısmına gelip bu seçeneği açmanız. Eki Görüntüle 1703154 Sadece daha güzel oluyor. Kuruluma etkisi falan yok yani. Fare ile Dock üzerine geldiğinizde icon'lar büyüyüp küçülüyor. Eki Görüntüle 1703157 Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam yapacağım @claus hocam ben USB'siz çalıştırmayı halletim şimdi şu interneti Wi-Fi'yi de düzeltlim de size zahmet bende kurulum sonrası dosyası var orada birkaç tane şey var sürücü için. @566156