e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 9 Mart 2023 #11 AHCIPortInjector yerine bunu denemeniz daha iyi olabilir, kexti işleyemediyseniz configi veya EFI'yi atabilirsiniz. CtlnaAHCIPort.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
AHCIPortInjector yerine bunu denemeniz daha iyi olabilir, kexti işleyemediyseniz configi veya EFI'yi atabilirsiniz. CtlnaAHCIPort.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Sahınnnn Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 86 9 Mart 2023 #12 e.n.e.s dedi: AHCIPortInjector yerine bunu denemeniz daha iyi olabilir, kexti işleyemediyseniz configi veya EFI'yi atabilirsiniz. CtlnaAHCIPort.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Onlarca kez farklı şeyler denedim ama bir türlü çözemedim hocam. Sonunda vazgeçtim. Yine de teşekkür ederim.
e.n.e.s dedi: AHCIPortInjector yerine bunu denemeniz daha iyi olabilir, kexti işleyemediyseniz configi veya EFI'yi atabilirsiniz. CtlnaAHCIPort.kext.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Onlarca kez farklı şeyler denedim ama bir türlü çözemedim hocam. Sonunda vazgeçtim. Yine de teşekkür ederim.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 9 Mart 2023 #13 Sahınnnn dedi: Onlarca kez farklı şeyler denedim ama bir türlü çözemedim hocam. Sonunda vazgeçtim. Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Belki de diskiniz macOS için uygun değildir.
Sahınnnn dedi: Onlarca kez farklı şeyler denedim ama bir türlü çözemedim hocam. Sonunda vazgeçtim. Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Belki de diskiniz macOS için uygun değildir.