Sisteme Monterey kurulumu gerçekleştirdim. Sistem EFI'sini USB'deki EFI ile değiştirdim ama açılışta OpenCore Bootloader hiç açılmadı. Hep Windows ile başladı. Ben de easyUEFI programını kurdum ve OpenCore bootu ilk sıraya aldım. Açılışta OpenCore'yi görüyor artık ama Monterey seçtiğimde elma ekranında kalıyor.
Ben de OpenCore Bootloader'ı ilk kurduğumda diskin EFI'sinin içine USB'deki EFI'sinin içindekileri atmıştım ve çalışmamıştı. EFI'nin içine direkt USB'deki EFI klasörünü atmak gerek, burada hata yapmış olabilir misiniz?
OpenCore ile macOS kurulumu için önce macOS sonra Windows kurmanızı öneriyorum. Bu sayade daha sağlıklı bir işlem yapmış oluruz. Bu işlemler sonrası sisteminizde Windows yüklü ise boot etmeyeceketir. Tekrardan Windows kurmanız gerekebilir. macOS kurulum sonrası İlk olarak aracımızı indirelim...
www.technopat.net
Gerçi zaten böyle yapmışsınız.
O zaman config dosyası içindeki boot-arg satırına -v argümanını ekleyip OpenCore'dan Monterey'i seçtikten sonra ekranda nelerin çıktığına bakın.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
USB'ye imajı yazdırdıktan sonra hangi isimli .plist dosyasını config.plist olarak değiştirdiniz? Bir de EFI/OC/ACPI klasörü içinde SSDT-EC-USBX.aml var mı? Varsa silip deneyin.