A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #1 macOS Monterey Wi-Fi simgesi soluk gözüküyor. Wi-Fi'a bağlanmıyor. Ethernet çalışıyor. Kullandığım imaj dosyası ve EFI dosyası: OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı Wi-Fi kartı: Qualcomm Atheros AR946X Wireless Network Adapter.
macOS Monterey Wi-Fi simgesi soluk gözüküyor. Wi-Fi'a bağlanmıyor. Ethernet çalışıyor. Kullandığım imaj dosyası ve EFI dosyası: OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı Wi-Fi kartı: Qualcomm Atheros AR946X Wireless Network Adapter.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #2 Aloe Vera dedi: macOS Monterey Wi-Fi simgesi soluk gözüküyor. Wi-Fi'a bağlanmıyor. Ethernet çalışıyor. Kullandığım imaj dosyası ve EFI dosyası: OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı Wi-Fi kartı: Qualcomm atheros AR946X Wireless network adapter. Genişletmek için tıkla... Bu adaptorun calisma ihtimali dusuk. Yine de kullandiginiz EFI dosyasini upload edip paylasir misiniz?
Aloe Vera dedi: macOS Monterey Wi-Fi simgesi soluk gözüküyor. Wi-Fi'a bağlanmıyor. Ethernet çalışıyor. Kullandığım imaj dosyası ve EFI dosyası: OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı Wi-Fi kartı: Qualcomm atheros AR946X Wireless network adapter. Genişletmek için tıkla... Bu adaptorun calisma ihtimali dusuk. Yine de kullandiginiz EFI dosyasini upload edip paylasir misiniz?
Tsukasa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 416 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5625U RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Aloe Vera dedi: macOS Monterey Wi-Fi simgesi soluk gözüküyor. Wi-Fi'a bağlanmıyor. Ethernet çalışıyor. Kullandığım imaj dosyası ve EFI dosyası: OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı Wi-Fi kartı: Qualcomm atheros AR946X Wireless network adapter. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kartına uygun kexti sisteme tanıttınız mı?
Aloe Vera dedi: macOS Monterey Wi-Fi simgesi soluk gözüküyor. Wi-Fi'a bağlanmıyor. Ethernet çalışıyor. Kullandığım imaj dosyası ve EFI dosyası: OpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı Wi-Fi kartı: Qualcomm atheros AR946X Wireless network adapter. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kartına uygun kexti sisteme tanıttınız mı?
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #4 Tsukasa dedi: Wi-Fi kartına uygun kexti sisteme tanıttınız mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef uygun kext bulamadım. Kleyn dedi: Bu adaptorun calisma ihtimali dusuk. Yine de kullandiginiz EFI dosyasini upload edip paylasir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://www.mediafire.com/file/5pyv2x9gpx8swv7/EFI.rar/file Son düzenleme: 17 Ağustos 2023
Tsukasa dedi: Wi-Fi kartına uygun kexti sisteme tanıttınız mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef uygun kext bulamadım. Kleyn dedi: Bu adaptorun calisma ihtimali dusuk. Yine de kullandiginiz EFI dosyasini upload edip paylasir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://www.mediafire.com/file/5pyv2x9gpx8swv7/EFI.rar/file
Tsukasa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 416 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5625U RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 Aloe Vera dedi: Maalesef uygun kext bulamadım. https://www.mediafire.com/file/5pyv2x9gpx8swv7/EFI.rar/file Genişletmek için tıkla... Yama ile yapılabiliyordu önceden şuanda da öylemi bilmiyorum ama "Atheros AR946x Kext Patch" olarak araştırırsan bulabilirsin.
Aloe Vera dedi: Maalesef uygun kext bulamadım. https://www.mediafire.com/file/5pyv2x9gpx8swv7/EFI.rar/file Genişletmek için tıkla... Yama ile yapılabiliyordu önceden şuanda da öylemi bilmiyorum ama "Atheros AR946x Kext Patch" olarak araştırırsan bulabilirsin.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #6 Tsukasa dedi: Yama ile yapılabiliyordu önceden şuanda da öylemi bilmiyorum ama "Atheros AR946x Kext Patch" olarak araştırırsan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Normal kext ekler gibi ekleyeceğim değil mi? Ekstra bir şey var mı?
Tsukasa dedi: Yama ile yapılabiliyordu önceden şuanda da öylemi bilmiyorum ama "Atheros AR946x Kext Patch" olarak araştırırsan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Normal kext ekler gibi ekleyeceğim değil mi? Ekstra bir şey var mı?
Tsukasa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 416 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5625U RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 Aloe Vera dedi: Normal kext ekler gibi ekleyeceğim değil mi? Ekstra bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Ekstradan yama yapacaksın işte o var ama fazla araştırmadım çok bilgim yok.
Aloe Vera dedi: Normal kext ekler gibi ekleyeceğim değil mi? Ekstra bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Ekstradan yama yapacaksın işte o var ama fazla araştırmadım çok bilgim yok.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #8 Tsukasa dedi: Ekstradan yama yapacaksın işte o var ama fazla araştırmadım çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Başka bir yolu yok mudur hocam? Ben de bilgili değilim.
Tsukasa dedi: Ekstradan yama yapacaksın işte o var ama fazla araştırmadım çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Başka bir yolu yok mudur hocam? Ben de bilgili değilim.
Tsukasa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 416 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5625U RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #9 Aloe Vera dedi: Başka bir yolu yok mudur hocam? Ben de bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... Normalde bu kart destekli değil benim bildiğim sadece yama ile mümkün. Belki @Kleyn biliyordur.
Aloe Vera dedi: Başka bir yolu yok mudur hocam? Ben de bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... Normalde bu kart destekli değil benim bildiğim sadece yama ile mümkün. Belki @Kleyn biliyordur.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #10 Bu EFI ile dener misiniz? (OpenCore sürümünü 0.9.4 olarak güncelledim, Config düzenleme uygulamalarınızın sürümünü güncelleyiniz.) Qualcomm Atheros AR946X EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Eğer işe yaramazsa bu kext ile değiştirip deneyin.
Bu EFI ile dener misiniz? (OpenCore sürümünü 0.9.4 olarak güncelledim, Config düzenleme uygulamalarınızın sürümünü güncelleyiniz.) Qualcomm Atheros AR946X EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Eğer işe yaramazsa bu kext ile değiştirip deneyin.