A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #11 Kleyn dedi: Bu EFI ile dener misiniz? (OpenCore sürümünü 0.9.4 olarak güncelledim, Config düzenleme uygulamalarınızın sürümünü güncelleyiniz.) Qualcomm Atheros AR946X EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Eğer işe yaramazsa bu kext ile değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Direkt bu EFI'yi USB'nin içine atıp mı boot edeyim?
Kleyn dedi: Bu EFI ile dener misiniz? (OpenCore sürümünü 0.9.4 olarak güncelledim, Config düzenleme uygulamalarınızın sürümünü güncelleyiniz.) Qualcomm Atheros AR946X EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Eğer işe yaramazsa bu kext ile değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Direkt bu EFI'yi USB'nin içine atıp mı boot edeyim?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #12 Aloe Vera dedi: Direkt bu EFI'yi USB'nin içine atıp mı boot edeyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #13 Kleyn dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Denedim. Verbose ekranında panic hatası verdi.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #14 Aloe Vera dedi: Denedim. Verbose ekranında panic hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kartiniz yerine USB Wi-Fi almanizi oneririm.
Aloe Vera dedi: Denedim. Verbose ekranında panic hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kartiniz yerine USB Wi-Fi almanizi oneririm.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #15 Kleyn dedi: Wi-Fi kartiniz yerine USB Wi-Fi almanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir sorum daha var, NVIDIA GTX 960M ekran kartını nasıl tanıtabilirim? Çok kasıyor, sebebi ekran kartını tanımaması mı?
Kleyn dedi: Wi-Fi kartiniz yerine USB Wi-Fi almanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir sorum daha var, NVIDIA GTX 960M ekran kartını nasıl tanıtabilirim? Çok kasıyor, sebebi ekran kartını tanımaması mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.719 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #16 Nvidia GPU çalışmaz. Kasma için yeni konu aç.