Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #11 recoist dedi: -v ile denedim ve bu hata oldu. Eki Görüntüle 1511826 Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ben hatayı anladım geri dönüş sağlayacağım. Düzeltiyorum şu an, aklıma geldi şimdi. Bu config ile dener misiniz?
recoist dedi: -v ile denedim ve bu hata oldu. Eki Görüntüle 1511826 Genişletmek için tıkla... Tamamdır, ben hatayı anladım geri dönüş sağlayacağım. Düzeltiyorum şu an, aklıma geldi şimdi. Bu config ile dener misiniz?
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 8 Eylül 2022 #12 Kleyn dedi: Tamamdır, ben hatayı anladım geri dönüş sağlayacağım. Düzeltiyorum şu an, aklıma geldi şimdi. Bu config ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle oldu.
Kleyn dedi: Tamamdır, ben hatayı anladım geri dönüş sağlayacağım. Düzeltiyorum şu an, aklıma geldi şimdi. Bu config ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle oldu.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #13 recoist dedi: Eki Görüntüle 1511853 Böyle oldu. Genişletmek için tıkla... En son hata kodu nedir? Bu hale gelmeden önce ekran?
recoist dedi: Eki Görüntüle 1511853 Böyle oldu. Genişletmek için tıkla... En son hata kodu nedir? Bu hale gelmeden önce ekran?
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 8 Eylül 2022 #14 Kleyn dedi: En son hata kodu nedir? Bu hale gelmeden önce ekran? Genişletmek için tıkla... Yazılar bozulduğunda altına bir satır yazı daha geliyor ama o da zar zor okunuyor.
Kleyn dedi: En son hata kodu nedir? Bu hale gelmeden önce ekran? Genişletmek için tıkla... Yazılar bozulduğunda altına bir satır yazı daha geliyor ama o da zar zor okunuyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #15 recoist dedi: Eki Görüntüle 1511860 Yazılar bozulduğunda altına bir satır yazı daha geliyor ama o da zar zor okunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bilgasayara geçtiğim zaman bakacağım hataya.
recoist dedi: Eki Görüntüle 1511860 Yazılar bozulduğunda altına bir satır yazı daha geliyor ama o da zar zor okunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bilgasayara geçtiğim zaman bakacağım hataya.
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 8 Eylül 2022 #16 Bozuk yazıda still waiting ost device gibi bir yazı yazıyor. Şimdi güncelleme geldi onu yapmayı deneyeceğim. Son düzenleme: 8 Eylül 2022
Bozuk yazıda still waiting ost device gibi bir yazı yazıyor. Şimdi güncelleme geldi onu yapmayı deneyeceğim.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.879 Çözümler 244 9 Eylül 2022 #17 recoist dedi: Bozuk yazıda still waiting ost device gibi bir yazı yazıyor. Eki Görüntüle 1511998 Şimdi güncelleme geldi onu yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Olmaz ise open core 0.8.0 dene ben yaşamıştım böyle bir sorun.
recoist dedi: Bozuk yazıda still waiting ost device gibi bir yazı yazıyor. Eki Görüntüle 1511998 Şimdi güncelleme geldi onu yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Olmaz ise open core 0.8.0 dene ben yaşamıştım böyle bir sorun.