4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 15 Kasım 2021 #1 VMware Workstation 16 Pro uygulamasından kurmuştum hesabıma girdiğim an Cloud hesabınız doğru değil hatası geliyor @Yiğit Gençer hocam çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
VMware Workstation 16 Pro uygulamasından kurmuştum hesabıma girdiğim an Cloud hesabınız doğru değil hatası geliyor @Yiğit Gençer hocam çözümü var mı?
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 15 Kasım 2021 #2 462229 dedi: VMware Workstation 16 Pro uygulamasından kurmuştum hesabıma girdiğim an Cloud hesabınız doğru değil hatası geliyor @Yiğit Gençer hocam çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bunun dışında Cloud derken iCloud'dan mı bahsetiyorsunuz? iCloud ile hesap oluşturmaya çalışıyorsanız iCloud olmadan bir hesap oluşturmaya çalışın çünkü iCloud sanal makinelerde çalışmıyor. Artı 0 Eksi
462229 dedi: VMware Workstation 16 Pro uygulamasından kurmuştum hesabıma girdiğim an Cloud hesabınız doğru değil hatası geliyor @Yiğit Gençer hocam çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bunun dışında Cloud derken iCloud'dan mı bahsetiyorsunuz? iCloud ile hesap oluşturmaya çalışıyorsanız iCloud olmadan bir hesap oluşturmaya çalışın çünkü iCloud sanal makinelerde çalışmıyor.