macOS Monterey'de Linux kullanmak

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Matebook D15 2022

Intel Core İ5 1155G7

8GB 3733 Mhz RAM
Windows platformundaki gibi WSL tarzı bir şey ile Linux'u sadece terminal üzerinden kullanabileceğim bir platform arıyorum. Önceden macOS kullandım fakat bu tarz kodlama yazılım işleri için değil daha çok gündelik işler için kullandım. WSL alternatifi bir uygulama macOS platformunda var mıdır?

MacBook Pro mid 2011.
macOS Monterey 12.6.1
6 GB RAM.
256 GB SSD.
Intel Core i5 işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak öyle bir şey yok fakat Parallels'e bir Linux kurup Coherence modda kullanabilirsiniz. Zaten neredeyse aynı şey olacaktır. Performans gibi şeylerde biraz fark olabilir tabii.

Tam olarak öyle bir şey yok fakat Parallels'e bir Linux kurup Coherence modda kullanabilirsiniz. Zaten neredeyse aynı şey olacaktır. Performans gibi şeylerde biraz fark olabilir tabii.

Evet araştırdım bende bir şey bulamadım. Parallels Desktop kurayım dedim fakat beklenmedik şekilde kapandı uyarısı alıyorum bunu çözebileceğim bir yer var mı? İki farklı kaynaktan denedim aynı sorunları aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…