macOS Mountain Lion DMG dosyası var mı?

Militia

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Grafik
Geçen gün laptopum için hangi macOS'u yükleyebileceğimi sormuştum. Mountain Lion cevabını aldım fakat şu an lisanslı alabilmem için pek bütçe ayıramıyorum. Evet o kadar bile. Başka nasıl DMG dosyasını elde edebilirim? veya Mavericks de olabilir. ''Forumda var mı?'' diyerekten ufak çaplı araştırma sonucu pek bir şey elde edemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bilgileriniz ne idi ? Mountain Lion için zorunda değilsiniz, tabii ki sistem bilgilerinizi öğrenmem gerekiyor sağlıklı bir bilgi verebilmem için..

Sistem bilgileriniz ne idi ? Mountain Lion için zorunda değilsiniz, tabii ki sistem bilgilerinizi öğrenmem gerekiyor sağlıklı bir bilgi verebilmem için..

Dün recep bey konuma cevap vermişti Mountain Lion olarak.
Sistemim;
Toshiba Satellite A200 Laptop
  • İşlemci: İntel Core2 Duo 1.83GHz
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 250 GB
  • Ekran Kartı: İntel Graphics 256 MB

Evet, ML mantıklı bir seçim olabilirdi fakat, dediğin gibi maddiyattan dolayı sorun yaşıyor isen şansını Yosemite'de de deneyebilirsin. Hem de senin için daha iyi bir deneyim olur... Fakat, tabii ki performans konusunda biliyorsun ki çok mantıklı bir hareket olmaz... Ama Yosemite imkansız değil... Fakat sadece olay ML kurmakla bitmiyor, donanım sürücüleri içinde sorun yaşayabilirsin.

Kullanacağım programlar Photoshop ve Corel Draw olcak sadece oyun için zaten üst düzey bir bilgisayarım var. Müşterinin yanına gittiğimde kaba taslak çizimler yapmak için kullanacağım laptop'u. Hem farklı bir arayüz hem de farklı bir deneyim olsun istiyorum benim için.

Site içinden warez sitelere bağlantı vermek forum kurallarına aykırı değil midir?
Ortada warez bir site yok. Pastebin sayfası normalde yurt dışındaki ülkelerde açık. Ayrıca zamanında iATKOS ML2 ve ML3U rehberlerinde de torrent bağlantıları kullanılmıştı Sosyal'de. Bu nedenle sorun olmayacağını düşündüm.
Dün recep bey konuma cevap vermişti Mountain Lion olarak.
Sistemim;
Toshiba Satellite A200 Laptop
  • İşlemci: İntel Core2 Duo 1.83GHz
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 250 GB
  • Ekran Kartı: İntel Graphics 256 MB
Sistem gerçekten de biraz eskiymiş. Kursanız bile istediğiniz performansı vermeyebilir. Ama denemekten de zarar gelmez.

macOS düşük donanımlara uygun bir sistem değil, ama yine de deneyebilirsin. Fakat, kesin değil uğraştırır.

Arkadaşlar 10.8, 10.9, 10.10 hem RAM, hem DMG, hem de ISO olarak indirdim fakat hiçbir sonuç alamadım. 10.9, 10.10 sürümleri desteklemediğini söyledi ama 10.8'i bulamıyorum hiçbir yerde ve bilgisayarım Efi sanırım UEFI kelimesinin geçtiği tek satır yok. Bunun yanında bir çılgınlık yapıp masaüstünde denemeye kalktım fakat onda da hiçbir hareket olmadı. Boot macOS X from USB yazılı kısım dahi çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…