ilkaydnc Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 17 5 Haziran 2019 #1 Sistemi boot edebiliyorum ama Nvidia Web Driver yüklerken bu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2019
resburakk Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 1 8 Haziran 2019 #2 Aynı hatayı bende alıyorum, yardımcı olabilen biri var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 35.996 Makaleler 60 Çözümler 797 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #3 Hangi sürüm yüklü sistemde ? Kurulum sonrası uygun SMBIOS kullandım mı ve Webdriver seçeneği işaretli mi ? Ayrıca sitem bilgilerinizide belirtin. resburakk dedi: Aynı hatayı bende alıyorum, yardımcı olabilen biri var mı ? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp sistem bilgilerinizi belirtin. Artı 0 Eksi
Hangi sürüm yüklü sistemde ? Kurulum sonrası uygun SMBIOS kullandım mı ve Webdriver seçeneği işaretli mi ? Ayrıca sitem bilgilerinizide belirtin. resburakk dedi: Aynı hatayı bende alıyorum, yardımcı olabilen biri var mı ? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açıp sistem bilgilerinizi belirtin.