Çözüldü macOS NVMe M.2 SSD Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ugrbnk

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir değişikliğe gerek yok. Hatta çok direk sistemi yeni SSD'ye taşıyabilirsiniz.

Hayır direk alıp kurabilirsin.

Teşekkür ederim. SSD bugün gelecek akşama deneyeceğim.

SSD geldi, isteme taktım. Kuruluma geçtim ama, sistem SSD'yi görmedi. Sanırım NVMe SSD'ler için bir kext yüklemem lazım. Sistem direk görmüyor.

Aldığım SSD M.2 diske patch ve kext yükleyerek kurulumu gerçekleştirdim. Tek sıkıntım SSD'nin 3000/2400 okuma yazma değerleri vermesine rağmen hızın düşük çıkması. Nedeni ne olabir yada değerler normal mi? @claus @montezuma

Merhaba High Sierra kurulumunu başarılı şekilde NVMe M.2 SDD diske yaptım. Tek sorunum SSD diskin yazma hızı bir süre sonra çok düşüyor. SSD diskin okuma hızı 3000/2400 diye vaat etmesine rağmen 1070/1700 çıkması ve daha sonra yazma hızının 160 Mb/s kadar düşmesi okuma hızı 1700 kadar çıkıyor. Sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum. @claus @Recep Baltaş @

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…