MacOS "Please go to https://panic.apple.com to report this panic" Hatası

Bir şey daha soracaktım, diskte 100GB yer ayırmak istiyorum Catalina için, nasıl ayırayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi şu Hackintosh olayları çok sıkıntılı. Uğraşmaya emin ol değmez. Update bile edemezsin o kadar hassas sistemler.
Yardımcı olmayacaksanız bu tür gereksiz mesajlar yazmanın ne gibi mantığı var acaba?
Bir şey daha soracaktım, diskte 100GB yer ayırmak isştiyorum Catalina için, nasıl ayırayım?
Disk Yönetimi kısmından alan ayıracağın diski küçült. Sonra "Paragon Partition Manager Community Edition" ile ayırdığın bölümü "Apple HFS" formatına çevir. Burada dikkatli olman lazım, kurulum ekranına geldiğinde Disk İzlenceleri'nde çevirdiğin alanı "APFS'ye formatla" gibisinden bir seçenek oluyor, APFS yaptıktan sonra o diske Catalina kurabilirsiniz.

Fikir belirtmek de bir yardımdır. Yapıp yapmamak arkadaşa kalmış bir durum.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Denedikten sonra sizlere bildiririm.

Yapıp yapmama bölümünü geçmişiz farkındaysanız, yapma kısmında bir sorun ile karşı karşıya kalmış. Siz de gelip "Update bile edemezsin" diyorsunuz. Öyleyse siz neden macOS kullanıyorsunuz? Neyse, uzatmanın bir mantığı yok.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Denedikten sonra sizlere bildiririm.
Önemli değil. Community Edition indirmeyi unutmayın.

Fikir belirtmek de bir yardımdır. Yapıp yapmamak arkadaşa kalmış bir durum.
Fikrin için teşekkürler dostum. Dediğim gibi normal kullanım için değil sadece yazılım programlarını kullanmak için kullanacağım.
Ilk kuralım baya olmuştu ve nasıl yapıldığını unutmuştum. Catalina'yı sildim ve yeniden indiriyorum indikten sonra uygulayacagım.
Merhaba, dediğinizi yaptım ve farklı bir hata verdi.

@@tristessehivernale

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…