Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #11 futureorkun dedi: Ben rufus ile de çok rahat .dmg kalıbı yazdırıyorum. Kim demiş yazdırılamaz diye? Genişletmek için tıkla... Kimse yazdırılamaz demiyor. Yukarıda TransMac kullanın dememin amacı daha sağlıklı olacağını düşündüğünden.
futureorkun dedi: Ben rufus ile de çok rahat .dmg kalıbı yazdırıyorum. Kim demiş yazdırılamaz diye? Genişletmek için tıkla... Kimse yazdırılamaz demiyor. Yukarıda TransMac kullanın dememin amacı daha sağlıklı olacağını düşündüğünden.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #12 .Raw dosyalarını Rufus kullanarak yazdırabilirsiniz.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #13 DJ Rush dedi: .Raw dosyalarını Rufus kullanarak yazdırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama Balena Etcher'ı öneririm.
DJ Rush dedi: .Raw dosyalarını Rufus kullanarak yazdırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama Balena Etcher'ı öneririm.