Bizim imaj ve EFI ile mi deniyorsun ? Ayrıca 4 çekirdekli Ryzen EFI ile deniyorsundur umarım ? Ek olarak sizin GPU çok eski ve 2 farklı modeli var. GPU-Z ile modeli berlit. Her durumda GPU çok eski olduğu için yeni sayılabililecek sürümlere destek yok sadece OCLP ile tanıtılabilir. Ondada bazı grafiksek sorunlar olabiliyor.
Merhaba dostum EFI olarak en son sürümü kullanıyorum ve şuan macOS Ventura Yüklüyorum daha öncede macOS Ventura yüklüydü en son sürümde böyle bir sorunla karşılaştım dostum OCLP Kastın
bu mu acaba
Bizim imaj ve EFI ile mi deniyorsun ? Ayrıca 4 çekirdekli Ryzen EFI ile deniyorsundur umarım ? Ek olarak sizin GPU çok eski ve 2 farklı modeli var. GPU-Z ile modeli berlit. Her durumda GPU çok eski olduğu için yeni sayılabililecek sürümlere destek yok sadece OCLP ile tanıtılabilir. Ondada bazı grafiksek sorunlar olabiliyor.
Yine uzun ve detaylı bir rehber ile karşınızdayım. Çok detaylıca adım adım anlatacağım. Bu rehberde desteklenmeyen sisteme macOS Sonoma kuracağız Sonoma için destek listesi; Ivy Bridge (HD4000) Haswell (HD4400/4600/5xxx) Broadwell (HD6xxx) Skylake (HD5Xx) NVIDIA: Kepler (GTX 6xx, GTX 7Xx)...