enkei7
Megapat
MacBook Air 2020 M1 işlemcili bilgisayarıma dünden beridir yeni işletim sistemini kuramadım.
Failed to personalize this software Update hatasını alıyorum.
Öncelikle ayarlar kısmından indirirken bir hata ile karşılaşıyordum bunu App Store'dan macOS sequoia olarak aratıp oradan get yazınca indirebildim. Fakat indirdiğim kurulum imajını kurarken (14 GB'lik bir dosya) hata veriyor.
Bu sorunla önceki güncellemelerde karşılaşmış ve çözmüş olan var mı?
Bu hatayı veriyor.
Arkadaşlar çözümle geldim bu sefer
Ayarlardan iCloud hesabinizdan çıkış yapın.
macOS Sequoia'yi App Store'dan indirin ve yükleyin. Bu şekilde yukaridaki gibi bir hatayi almayacaksiniz ve sisteminizi yukselteceksiniz.
Günlerdir yabancı forum sitelerinde dolanıyordum çözüm için ve sonunda birisi bu çözümü yazdı.
İyi günler dilerim.
Failed to personalize this software Update hatasını alıyorum.
Öncelikle ayarlar kısmından indirirken bir hata ile karşılaşıyordum bunu App Store'dan macOS sequoia olarak aratıp oradan get yazınca indirebildim. Fakat indirdiğim kurulum imajını kurarken (14 GB'lik bir dosya) hata veriyor.
Bu sorunla önceki güncellemelerde karşılaşmış ve çözmüş olan var mı?
Bu hatayı veriyor.
Arkadaşlar çözümle geldim bu sefer
Ayarlardan iCloud hesabinizdan çıkış yapın.
macOS Sequoia'yi App Store'dan indirin ve yükleyin. Bu şekilde yukaridaki gibi bir hatayi almayacaksiniz ve sisteminizi yukselteceksiniz.
Günlerdir yabancı forum sitelerinde dolanıyordum çözüm için ve sonunda birisi bu çözümü yazdı.
İyi günler dilerim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: