macOS Sequoia OpenCore ile güncelleme nasıl yapılır?

dersleeer2

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
Merhaba. Geçenlerde sisteme OpenCore ile macOS Sequoia kurdum. Bir sistem güncellemesi geldi. Güncellemek için ne yapmam gerekir? Güncellemeyi indir dediğim zaman indirmiyor çünkü.
@claus

Yanlış bilgi
Tahoe'den bahsediyorsanız OpenCore'un henüz Tahoe desteği yok yükleseniz de mouse klavye falan çalışmaz. Sequioa'dan bahsediyorsanız kendisini güncellemesi gerekiyor hata vermeden, benimkisi güncelliyor hatasız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Geçenlerde sisteme OpenCore ile macOS Sequoia kurdum. Bir sistem güncellemesi geldi. Güncellemek için ne yapmam gerekir? Güncellemeyi indir dediğim zaman indirmiyor çünkü.
@claus
İlk olarak sisteminizi detaylıca belirtin. İkinci olarak hangi günceleme ? Görsel gönderin.
Tahoe mi yoksa Sequoia güncellemesi mi belirtmemişsiniz.

İlk olarak sisteminizi detaylıca belirtin. İkinci olarak hangi günceleme ? Görsel gönderin.
Tahoe mi yoksa Sequoia güncellemesi mi belirtmemişsiniz.
Özür dilerim belirtmeyi unutmuşum.

Sequoia 15.7.2
i5 6400 1080ti sistem.

@claus hoca muhtemelen Security/Essential ondan sonra da yeni surum guncellemesi gelir. Indirmenin baslamama sebebi bana SMBIOS/ROM veya Secure Boot sebepli geldi.

Sıp devre dışı diye hatırlıyorum OpenCore legacy için devre dışı bırakmıştım.

Secure Boot da BIOS'tan devre dışı.

Şu anda yükleniyor güncelleme bittiğinde OpenCore legacy patcherden revert root yapacağım driveri kaldıracağım o şekilde yeniden başlatacağım değil mi? @claus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…