Yavuz Yaşar Picopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Bu siteden indirdiğim DMG dosyasını USB'ye oradaki programla yazdım işlemcim ile uyumlu EFI bölümünü seçip USB'nin içine attım ama bu ekranda kalıyor. OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı (Program USB'yi kontrol ederken unexpected gibi bir hata verdi ama boot etti yine de) @claus Sizin makalenizden aldım DMG'yi yardımcı olabilir misiniz? Sorunu buldum macOS için ayırdığım disk bölümünü APFS yapmamışım. Dosya Ekleri IMG-20241003-WA0010.jpg 73,7 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 4 Ekim 2024
Bu siteden indirdiğim DMG dosyasını USB'ye oradaki programla yazdım işlemcim ile uyumlu EFI bölümünü seçip USB'nin içine attım ama bu ekranda kalıyor. OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı (Program USB'yi kontrol ederken unexpected gibi bir hata verdi ama boot etti yine de) @claus Sizin makalenizden aldım DMG'yi yardımcı olabilir misiniz? Sorunu buldum macOS için ayırdığım disk bölümünü APFS yapmamışım.