Hsn_Bsr
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
- İşlemci
- M4
Logioptions+ açılmıyor arkadaşlar. Tarih ayarını 01.01.2026 yapınca falan program açılıyor ve tekrar tarihi düzeltince bir süre sonra yine logioptions+ açılmıyor. Hadi açılmasın, yaptığım ayarlar kalsın diyorum sonra yine aynı şekilde yaptığım ayarlar da çalışmıyor. Bu sorunu yaşayan ya da çözebilen var mı?
Tamamdır, sorunu çözdüm. Sorun uygulamanın kendisinden kaynaklıymış. Logitech yeni bir yükleyici vs. yayınlamış ve sorun çözülmüş.
Buradaki videodan faydalanarak sorunu çözebilirsiniz.
Videoda bahsedilen programı da logitechin kendi sitesinden indirebilirsiniz. O da burada.
Sorun sertifika sorunuymuş, ondan dolayı da tarihle oynayınca açılıyordu falan. şimdi düzeldi, iyi akşamlar iyi forumlar dilerim.
Tamamdır, sorunu çözdüm. Sorun uygulamanın kendisinden kaynaklıymış. Logitech yeni bir yükleyici vs. yayınlamış ve sorun çözülmüş.
Buradaki videodan faydalanarak sorunu çözebilirsiniz.
Videoda bahsedilen programı da logitechin kendi sitesinden indirebilirsiniz. O da burada.
Sorun sertifika sorunuymuş, ondan dolayı da tarihle oynayınca açılıyordu falan. şimdi düzeldi, iyi akşamlar iyi forumlar dilerim.