macOS Sierra 10.12.5 Kurulumda Bulanık Ekran Sorunu

cvtlms

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Claus ustadın paylaştığı RAW imajını kullanarak kurulum yapmaya çalıştım. Şöyle bir sorun oluştu ki ekran dağılmış gibi, klavye ile bir seçmeye çalışıyorum ama sürdür kısmını göremiyorum, çok bulanık bir görüntü meydana geliyor. Yardımcı olabilir misiniz acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstad inject intel seçeneğini kaldırarak kurulum işlemini başardım ancak USB olmadan boot yapamıyorum. Rehberde yazılanları uyguladım ve sonuç değişmedi. BIOS ayarlarında bir yanlış yapıyor olabilir miyim diye düşünüyorum. "Add clover boot options for all entries" seçeneğinden sonra Windows işletim sitemi de açılmıyor. BIOS default ayarlarına çekince açılıyor. Tekrardan BIOS ayarlarını rehberdeki gibi yapıp USB'den Clover boot yapabiliyorum ve ayrıca benim de ekran kartım 7 MB olarak gözüküyor. Bu sorunu hala çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sistemim:
MSİ GT70 2QD:
  • i7 4700MQ,
  • İntel HD4600
  • GTX 970M
  • Realtek RTL8188CE

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı için,
IntelGFX 0x04128086 olarak girin. Sistemi USB ile açıyorsanız USB içerisindeki config dosyasını, USB olmadan açıyorsanız NO NAME içersindeki config dosyasına girin.
https://bitbucket.org/RehabMan/os-x-fake-pci-id/downloads/RehabMan-FakePCIID-2017-0527.zip
FakePCID.kext ve FakePCIID_Intel_HD_Graphics.kext L/E içerisine yükle.
Ayrıca USB olmadan boot için rehberi dikkatli incele. BIOS ayarlarını rehbere göre yapılandır.
Ayrıca Windows açılmıyor demişsin. Clover menüsünden EFI bölümünü seçersen Windows açılırç

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı