macOs Sierra 10.12.6 ''++++...+'' Kurulum Hatası

Kunoku

Hectopat
Daha fazla  
RAW şeklinde olan kurulum paketini USB belleğime yazdırdım sonrasında kurulum için clover'den macOS'u başlattıgımda başta siyah ekranda bekleyip sonra ekrana "++++++++++++++++" şeklinde yazı geldi. BIOS ayarlarımı ve çıkan hatanın resmi ise ek dosyalarda.
Kullandıgım boot args: -v dart=0 npci=0x2000 nv_disable=1 kext-dev-mode=1 rootless=0 cpus=1

Sistemimdeki parçalar:
A6-6400K
A58M-K Anakart(Son çıkan BIOS yüklü)
4GB RAM 1600-MHz
APU olarak kullanmayı planlıyordum fakat yükleyemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Fotoğraf0037.jpg
Fotoğraf0038.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart Özellikleri:Asus P5B
- Intel LGA775 Platformu
- Intel® Quad-core CPU Ready
- Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
- Intel® Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Ready
- 1066/800/ 533 MHz
- Dual-channel DDR2 800/667/533
- 1x PCI Express x16
- 6x SATA 3Gb/s
- RTL8111B PCI-E Gb LAN
- 8-kanallı HD Audio
- AI NOS™ / AI Gear / AI Nap
İşlemci:ntel 1.8 GHZ Core 2 Duo
Ram:6 GB DDR2 667 MHZ SDRAM
Grafik Kartı (Harici) :Ati Radeon HD 5450 1 GB

Aynı şekilde burulum başlamadan +++++++++++++++++ işaretinde kalıyor.Verilen tüm config dosyalarını denedim olmadı.Kendim El Capitan kurduğum config ile kurulum yapmaya çalıştım.Bu kez kdp_poll no debugger device hatası alıyorum ne yapabilirim.

Hp G 62 Eski laptopuma Hackintosh kurmak istiyorum fakat hangi sürümü denediysem bir türlü Hdd kuramıyorum. bütün configleri denedim sayılır fakat oluşturdum HFS hardisk bölümüne geçmiyor bazı sürümlerde 2. yükleme ekranında apple logo ekranında donuyor kalıyor.Ne yapmam lazım acil yardımcı olurmusunuz Xcode yüklemem lazım bir türlü kuramadım sizden yardım bekliyorum.

Laptop özellikleri

3 gB ram
İntel core i3 370 M 2.40 ghz
İntel HD Graphics 1366x768
AMD Mobility Radeon HD 5000 Series (1366x768) (Amd olduğu için devre dışı bırakıp tekrar denedim fakat yine başarısız oldu şuan devredışı modda)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı