Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MacOS Sierra 10.12.6 USB Clover EFI Bölümü Bozulma Sorunu
Clover'dan Install macOs u seçtiğimde kodlar akmadan önceki çıkan yerde takılı kalıyor. Sanırım yanlışlıkla USB'deki Clover EFI bozdum. Lütfen yardım edin. İmajı baştan indirmek istemiyorum.
USB'ye imajı tekrar yazdır ve USB'den sistemi boot et tekrardan. Fakat kurulum yapmak için değil, sistemi açmak için boot et. Sonra gerekli Bootloder kurulumunu yap.
Sistem açıyorum ama macOS ve Windows'u başlatamıyorum. Sanırım Clover'ı güncelledikten sonra böyle oldu. Boot args daki kodlar silinmiş. O kodları yazar mısın ?
Basit bir sorun yapıyorsun. Clover içerisinde klavyen Türkçe QWERTY değildir. Tire yerine eşittir koyuyorsunuz. Numpad üzerinde bulunan eksi ile koyarsanız sorun yaşamazsınız. Sorun yaşarsanız imajı tekrar yazdırın.
Eşittir değil o imleç başa döndüğünde öyle oluyor.
İmaj silindi. Bilgisayarın içindeki hiçbir işletim sistemi açılmıyor.
Yani USB belleğe erişemiyorum.