Y Yiğit Kerem Hectopat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2017 #11 Sağ alttaki CD simgesine tıkla. Sonra Connect'e tıkla. Yeniden başlat veya videolardan yararlan. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2017
Donkishot Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2017 #12 Yiğit Kerem dedi: Sağ alttaki CD simgesine tıkla. Sonra Connect'e tıkla. Yeniden başlat veya videolardan yararlan. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten CD simgesi Connect durumdaydı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2017
Yiğit Kerem dedi: Sağ alttaki CD simgesine tıkla. Sonra Connect'e tıkla. Yeniden başlat veya videolardan yararlan. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten CD simgesi Connect durumdaydı.
Y Yiğit Kerem Hectopat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2017 #13 Sıfır'dan kurulum yap. Bir de unlocker kurulu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2017
Donkishot Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2017 #14 Yiğit Kerem dedi: 0’dan kurulum yap.Bir de unlocker kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Yeniden kurdum ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum. İnterntte durmadan araştırıyorum ama bir şey bulamadım. BIOS ayarlarından mı kaynaklanıyor acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2017
Yiğit Kerem dedi: 0’dan kurulum yap.Bir de unlocker kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Yeniden kurdum ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum. İnterntte durmadan araştırıyorum ama bir şey bulamadım. BIOS ayarlarından mı kaynaklanıyor acaba ?
Y Yiğit Kerem Hectopat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #15 Enter'e tıkla devam etmeyi dene. Biraz İngilizce biliyorsan yabancı forumlarda araştır.
Donkishot Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #16 Yiğit Kerem dedi: Enter'e tıkla devam etmeyi dene. Biraz İngilizce biliyorsan yabancı forumlarda araştır. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün seçenekleri teker teker denedim ama olmuyor. Dediğiniz gibi forumları araştırdım, bazı seçenekler vardı. Onları da denedim ama sonuç aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2017
Yiğit Kerem dedi: Enter'e tıkla devam etmeyi dene. Biraz İngilizce biliyorsan yabancı forumlarda araştır. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün seçenekleri teker teker denedim ama olmuyor. Dediğiniz gibi forumları araştırdım, bazı seçenekler vardı. Onları da denedim ama sonuç aynı.