macOS Sierra GT 1030 HDMI'dan Ses Alma

LaserCube

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
  • İşlemci: Core 2 Quad Q9300
  • Ekran Kartı: Asus GeForce GT1030 GDDR5 2GB 64Bit
  • Anakart: Foxconn G41MXE
  • RAM: 4GB 1333 MHz DDR3
Şuanda Sierra kurulumu yaptım. Her şey tamam ancak ekran kartı ve ses sorunu devam ediyor. HDMI'dan nasıl ses alabilirim? Ekran kartım Unknown 256MB olarak gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Gerekli kextleri yükledin mi?

Üstat bende GTX 1050 var. HDMİ ses sorunu Pascal serileri için mevcut, audio script.command dosyasını denediniz mi? Bende çalışmamıştı...

Üstat bende GTX 1050 var. HDMİ ses sorunu Pascal serileri için mevcut, audio script.command dosyasını denediniz mi? Bende çalışmamıştı...

Aynı şekilde bende de çalışmadı. Nasıl çözebiliriz? Ses olmadan anlamsız. Sizin ekran kartını tanıtabildiniz mi?

GT1030' u tanıttım sonunda ancak ses sorunu devam ediyor. Anakarttan ses alabiliyorum ancak HDMI' dan hiçbir şekilde ses alamıyorum. Tek sorunum bu kaldı şuan.

Ekran kartını tanıtmak sorun değil, pascal seri ekran kartlarında Nvidia web driver hdmi ses geçişine engel oluyor. Varsa çözümü paylaşalım?

Ekran kartını tanıtmak sorun değil, pascal seri ekran kartlarında Nvidia web driver hdmi ses geçişine engel oluyor. Varsa çözümü paylaşalım?

Vardır umarım ben ekran kartını biraz uğraşarak tanıttım ancak şuan ses olmadan anlamsız benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…