L LaserCube Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2017 #11 maestra dedi: Voodoo'da görülen seçenekler sonuna kadar açık mı ? Eki Görüntüle 261996 Genişletmek için tıkla... Evet son seviyede fotoğraftaki gibi.
maestra dedi: Voodoo'da görülen seçenekler sonuna kadar açık mı ? Eki Görüntüle 261996 Genişletmek için tıkla... Evet son seviyede fotoğraftaki gibi.
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Ekim 2017 #12 DSDT yamalayarak belki hdmi'dan ses elabilirsin. Ben denemedim. Tonymac gibi forumlarda bunun için Pascalhdmi.kext bulabilirsin. Deneyip sonuç bildirir misin?
DSDT yamalayarak belki hdmi'dan ses elabilirsin. Ben denemedim. Tonymac gibi forumlarda bunun için Pascalhdmi.kext bulabilirsin. Deneyip sonuç bildirir misin?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 5 Ekim 2017 #13 Komut dosyalarını deneyin. audio_CloverHDMI/audio_cloverHDMI-130.command.zip at master · toleda/audio_CloverHDMI · GitHub
Komut dosyalarını deneyin. audio_CloverHDMI/audio_cloverHDMI-130.command.zip at master · toleda/audio_CloverHDMI · GitHub
L LaserCube Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2017 #14 maestra dedi: Komut dosyalarını deneyin. audio_CloverHDMI/audio_cloverHDMI-130.command.zip at master · toleda/audio_CloverHDMI · GitHub Genişletmek için tıkla... Denedim bir çok kez bir sonuç alamadım.
maestra dedi: Komut dosyalarını deneyin. audio_CloverHDMI/audio_cloverHDMI-130.command.zip at master · toleda/audio_CloverHDMI · GitHub Genişletmek için tıkla... Denedim bir çok kez bir sonuç alamadım.
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Ekim 2017 #15 LaserCube dedi: Denedim bir çok kez bir sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Sonuç alamazsınız. Nvidia Web driver ses akatarımına engel oluyor. Dsdt yamalama veya Pascalhdmi.kext kullanmalısınız.
LaserCube dedi: Denedim bir çok kez bir sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Sonuç alamazsınız. Nvidia Web driver ses akatarımına engel oluyor. Dsdt yamalama veya Pascalhdmi.kext kullanmalısınız.
L LaserCube Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2017 #16 Hz.futureorkun dedi: Sonuç alamazsınız. Nvidia Web driver ses akatarımına engel oluyor. Dsdt yamalama veya Pascalhdmi.kext kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Siz yaptınız mı? Detaylı anlatabilir misiniz? Bilen birisi yok mu? Tek sorunum bu kaldı kusursuz bir hackintosh için ama bu sorun yüzünden kullanmıyorum.
Hz.futureorkun dedi: Sonuç alamazsınız. Nvidia Web driver ses akatarımına engel oluyor. Dsdt yamalama veya Pascalhdmi.kext kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... Siz yaptınız mı? Detaylı anlatabilir misiniz? Bilen birisi yok mu? Tek sorunum bu kaldı kusursuz bir hackintosh için ama bu sorun yüzünden kullanmıyorum.