macOs Sierra kurulumu açılırken hata

Emincvkl

Hectopat
Öncelikle herkese merhabalar.

Laptobum Sony Vaio SVF152A29W
  • i5-3337U 1.80 GHz
  • 4 GB RAM
  • 120 Gb SSD
  • Intel HD 4000 ve GT 740M
  • Wifi : Broadcom 802.11n
Anakart modelimi aida32'de göremedim.

Forumda paylaşmış olduğunuz macOs Sierrra laptop imajını indirdim ve anlatıldığı üzere USB diskime yazdırdım. BIOS ayarlarını yaptım.

USB boot ettikten sonra "Boot MacOsX from OsX Base Sytem" kısmına girince kernel panic verdi, "Boot clover from CLOVER" seçeneğini denedim sadece Windows logosu çıktı ve sol ok tuşuna bastığımda boot menüsüne döndü.

Karnel panic hatasını; Kernel Panic (MacOS Sierra) • /r/hackintosh burada paylaşılan config.plist içeriğini usb içindeki config.plist ile değiştirince aştım.
Config dosyası: iiGiovanni config.plist - Pastebin.com

"Boot MacOsX from OsX Base Sytem" kısmında "prevent idle sleep list: IODisplayWrangler+ (1) alt satırda da Service exited with abnormal code : 1 hatasını alıyorum ve kurulum burada duruyor.
(Bknz:http://i.hizliresim.com/OV92NZ.jpg)
"Boot clover from CLOVER" Seçeneğine girersem de Windows logosu kalıyor. Ve geri dönemiyorum. Kurulum burada donuyor.

Aynı laptoba yapılmış Yosemite konusunu okudum da açılış fazında böyle bir hatayla karşılaşmamış arkadaş.
[Çözüldü] Sony Vaio Svf152a29w Mac Kurulumu

Ne yapmalıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın ikitane ve bunların ikisi için ayrı dosyalar var kullanmak istemediğinin dosyalarını silip kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…