MacOS Sierra Kurulumunda "Bu sisteme yüklenemez MAC-543369974" Hatası

ugacomtr

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sitedeki macOS Sierra Güncel Kurulum İmajı adresinden Sierra masaüstü imajını indirdim, USB'ye attım ve yüklemek için USB'den Boot ettiğimde bu sisteme yüklenemez, MAC-543369974 yazan siyah ekranda bir hata alıyorum.

Sistemimde El Capitan kuruludur ve çalışıyor. Sistem özelliklerini de aşağıya ekledim. Nasıl Boot edebilirim veya başka bir imaj var mıdır?
  • Intel QX6700
  • Gigabyte EP35-DS3R
  • ATI HD4670
  • 2x4GB DDR3 RAM
  • 120GB SSD

clover'ı boot ettiğinde ayarlardan smbiostaki mac id 'yi değiştir. internetten bulursun bi tane sorun olmaz. sonra kurulum açılır. kurduktan sonra config dosyasını istediğin gibi ayarlarsın bir dahaki kurulumda sorun çıkmaz.

sadece mac id degistirsem yeterli mi bütün ekranı mı deiştirmem lazım ? teşekkürler.
clover'ı boot ettiğinde ayarlardan smbiostaki mac id 'yi değiştir. internetten bulursun bi tane sorun olmaz. sonra kurulum açılır. kurduktan sonra config dosyasını istediğin gibi ayarlarsın bir dahaki kurulumda sorun çıkmaz.

hocam laptopta deniyorum kurulum tamamlanıyor. eski olan masaüstünde deneyince +++++++++++ deyip kalıyor :( ilerlemiyor. yeni bir hata.

kardeşim onun için ayrı bir kurulum kullanman gerek masaüstüyle dizüstü bilgisayarların biosları birbirinden çok farklı. yani masaüstü için hazırlanmış bir mac indir.

ikisinin de imajları farklı alındı. smbios ayarladıktan sonra usb den kurulumu başlat dedigimde +++++++ deyip kalıypor. cloverin ayarlarından degistirmedigim ayar kalmadı.

öyleyse iki seçenek var işlemcin amd değildir diye tahmin ediyorum. bunu geçersek bios ayarlarını sıfırlayıp baştan tekrar kontrol et. farklı alternatifleri dene. ayarların nasıl olacağına dair çok konu var forumda. eğer bunlarda olmazsa imaj dosyanı değiştir. kurduğun usb nin hard fomatlanıp formatlanmadığına da dikkat et. muhtemelen olacaktır. eğer o da olmazsa eski bir mac sürümü dene. sierra ile ilgili de olabilir ama bu küçük ihtimal.

öyleyse iki seçenek var işlemcin amd değildir diye tahmin ediyorum. bunu geçersek bios ayarlarını sıfırlayıp baştan tekrar kontrol et. farklı alternatifleri dene. ayarların nasıl olacağına dair çok konu var forumda. eğer bunlarda olmazsa imaj dosyanı değiştir. kurduğun usb nin hard fomatlanıp formatlanmadığına da dikkat et. muhtemelen olacaktır. eğer o da olmazsa eski bir mac sürümü dene. sierra ile ilgili de olabilir ama bu küçük ihtimal.

Kurulum yapacağınız diski windows yardımıyla bir şekilde formatlayın. Eğer Clover kullanacaksanız boot ayarlarına -v GraphicsEnabler=No -f yazın ve Binaries Patch kısmında da cpu patchleri tek tek seçerek deneme yanılma yöntemiyle açılıyormu bir bakın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı