A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Ağustos 2017 #21 Üsttekiler komut değil sanırım. Terminal'de denedim ve bu Unmount hatası aldım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.274 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #22 Bunu girip deneyin. Kod:Panoya kopyala diskutil eraseDisk JHFS+ disk5 USB/ Efı /Clover /Kext/ Other içerisinden SATA-100-series-unsupported.kext dosyasını silip dene.
Bunu girip deneyin. Kod:Panoya kopyala diskutil eraseDisk JHFS+ disk5 USB/ Efı /Clover /Kext/ Other içerisinden SATA-100-series-unsupported.kext dosyasını silip dene.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Ağustos 2017 #23 Komutlar uygulanmadı Mount hatası aldım. Dediğiniz gibi SATA ile başlayan klasörü sildim, diğer Kext dosyaları yerinde. Şu an o sorun çözüldü ve kurulum devam ediyor. Teşekkürler.
Komutlar uygulanmadı Mount hatası aldım. Dediğiniz gibi SATA ile başlayan klasörü sildim, diğer Kext dosyaları yerinde. Şu an o sorun çözüldü ve kurulum devam ediyor. Teşekkürler.