macOS Sierra Sytem Uptime In Nanoseconds Hatası

yhut

Hectopat
Daha fazla  
  • Monster Abra A5 V4.1
  • Intel Core i7 4720HQ
  • Intel HD Graphics 4600
  • Nvidia GTX 960m

Guncelleme:
Yabancı forumlarda bu sorunun RAM slotlarından kaynaklandığı yazılmış. Aynı şekilde bu forumda da bu hatayı gören bir arkadaşım Config dosyasına şunu ekleyerek çözmüş ama yine aynı hatayı aldım.
Kod:
<key>SMBIOS</key>
<dict>
<key>SlotCount</key>
<integer>1</integer>
<key>Modules</key>
<array>
<dict>
<key>Slot</key>
<integer>0</integer>
<key>Size</key>
<integer>8192</integer>
<key>Type</key>
<string>DDR3</string>
</dict>
</array>

Merhaba arkadaşlar. Daha önce El Capitan kurmaya çalıştım ancak kurulum ekranına ulaşamadım. Bu sebeple Sierra sürümünü indirdim ancak ekran ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum.

Çözüm önerisi olarak sunulan EFI / CLOVER / Kexts / Others içindeki kextlerden FakeSMC.kext dışındakileri sildim ancak hala aynı hatayı alıyorum.

BIOS ayarlarımda rehberlerdeki coğu seçenek mevcut değil. BIOS ayarlarımla ilgili olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef düzelmedi, aynı hatayı alıyorum.

Hayır. Options kısmından, Graphics kısımına gel. Inject Intel işaretle ve Fake ID kısımına yukarıda belirttiğim değeri gir.
Dediğinizi uyguladım ancak aynı ekranla karşılaştım. Şimdi farkettim BIOS ekranında CSM kısmında yes yazıyor ve bunu değiştiremiyorum, yazı silik görünüyor. Bununla ilgili bir hata olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…