Çözüldü macOS Sierra Uyku Klavye ve AMD R9 380X Çalışmama Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Archaedas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Youtube'daki Dual Boot kurulum videonuz ile Hackintosh Sierra kuruyordum. Kurulumu gerçekleştirdim fakat kullanıcı adı/ şifre belirleme ekranında fark ettim ki bilgisayar normalden 4-5 kat daha hızlı çalışıyor. Sanki komple sistemin hızını çarpmış gibi efektler hızlı, 30 saniye kadar kullanmazsam uyku koduna alıyor. Ayrıca klavyedeki hiçbir tuş doğru değil, mouse scrollu ters çalışıyor. Masaüstünde sağ tıklarsam hemen geri gidiyor, bir şeye sol tıklarsam sağ tıklamış gibi olup elimi çektiğimde hemen geri gidiyor.

Kurulumdan önce siyah ekranda +++++++++++++++++++ şeklinde yazı takılıp ilerlemediği için Clover ayarlarından en altın bir üstünde "binaries patching" benzeri bir şey vardı. Oraya girip kernel cpu patch gibi bir şey vardı onu işaretleyip kuruluma devam edebildim. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Sapphire R9 380 2GB.
Intel Pentium G4560 3.5Ghz.
8GB 2133mhz DDR4.
Samsung 850 Evo SSD.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
L/E içine yükleyeceksiniz.
Peki sistemin çok hızlı ve sorunlu çalışmasının nedenini biliyor musunuz? Clover'da kernel cpu support işaretlemezsem siyah ekranda daha başta +++++++++++++++++ olup ilerlemiyor. Sadece kernel cpu support işaretlersem devam ediyor. Acaba uyumsuz bir şey mi yaptım bilmiyorum

İlk önce config dosyana FakeCPUID 0x0306a0 olarak girin.
Ayrıca Config.plist--> Devices--> FakeID--> ATI 0x69391002 olarak girin ve inject ATI işaretli olsun.
Deniyorum teşekkürler.

İlk önce config dosyana FakeCPUID 0x0306a0 olarak girin.
Ayrıca Config.plist--> Devices--> FakeID--> ATI 0x69391002 olarak girin ve inject ATI işaretli olsun.
Şu an hızlı çalışma yok. Kurdum düzgünce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…