Umut Bektaş Hectopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #1 Bu adresteki kurulumda: Lakin dizüstü kullanıcıları sistemlerine uygun Config.plist dosyasını buradan indirip USB bellekteki X:\EFI\CLOVER klasörüne kopyalamalıdır. Genişletmek için tıkla... Transmac ile USB Belleğin içine giriyorum yalnız. Config.plist dosyamı atmak için X:\EFI\CLOVER dosya yolunu bulamadım. Görüntü aşağıdaki gibi: Sistem Bilgileri Monster W650SR modeli. İşlemci: Intel i7-4700MQ @ 2,40 GHz x 8 Ekran Kartı Dahili: Intel HD Graphics 4600 Ekran Kartı Harici: Nvidia GeForce GT 750M Wireless: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230 // Harici olarak elimde TP-LINK -- TL-WN727N Adaptör var Ethernet: Realtek PCIe GBE Family Controller Chipset: Intel(R) 8 Series Chipset Family SATA AHCI Controller RAM: 2 x 8GB Bluetooth: Intel(R) Wireless Bluetooth(R) Regedit bilgilerinde Anakart Monster W650SR olarak gözüküyor. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2017
Bu adresteki kurulumda: Lakin dizüstü kullanıcıları sistemlerine uygun Config.plist dosyasını buradan indirip USB bellekteki X:\EFI\CLOVER klasörüne kopyalamalıdır. Genişletmek için tıkla... Transmac ile USB Belleğin içine giriyorum yalnız. Config.plist dosyamı atmak için X:\EFI\CLOVER dosya yolunu bulamadım. Görüntü aşağıdaki gibi: Sistem Bilgileri Monster W650SR modeli. İşlemci: Intel i7-4700MQ @ 2,40 GHz x 8 Ekran Kartı Dahili: Intel HD Graphics 4600 Ekran Kartı Harici: Nvidia GeForce GT 750M Wireless: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230 // Harici olarak elimde TP-LINK -- TL-WN727N Adaptör var Ethernet: Realtek PCIe GBE Family Controller Chipset: Intel(R) 8 Series Chipset Family SATA AHCI Controller RAM: 2 x 8GB Bluetooth: Intel(R) Wireless Bluetooth(R) Regedit bilgilerinde Anakart Monster W650SR olarak gözüküyor. Teşekkürler.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 22 Nisan 2017 #2 Minitool Partition ile yeniden biçimlendirip ardından yeniden bootlarmısınız belleğinizi ?