chhnaga Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 14 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2017 #1 Masaüstüme kurduğum hackintosh sierramı bugün sabah açmaya çalıştığım da böyle bir hatayla karşılaştım. Hatayı biraz araştırdım ve çözemedim. Aynı hatayla karşılaşan veya çözebilen arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2017
Masaüstüme kurduğum hackintosh sierramı bugün sabah açmaya çalıştığım da böyle bir hatayla karşılaştım. Hatayı biraz araştırdım ve çözemedim. Aynı hatayla karşılaşan veya çözebilen arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.845 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2017 #2 Sistem özelliklerin nedir ? Clover ayarlarını doğru yaptığına emin misin ? BIOS ayarlarında da sorun olabilir kontrol edin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2017
Sistem özelliklerin nedir ? Clover ayarlarını doğru yaptığına emin misin ? BIOS ayarlarında da sorun olabilir kontrol edin.