macOS Sonoma 14.1.1 Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
macOS Sonoma 14.1.1 Yenilikleri

Apple, Eylül ayında çıkan macOS Sonoma işletim sistemi için küçük bir güncelleme olan macOS Sonoma 14.1.1 sürümünü yayınladı. ‌macOS Sonoma‌ 14.1.1’in macOS Sonoma 14.1‘in yayınlanmasından birkaç hafta sonra geldiğini belirtelim. macOS Sonoma 14.1 ile Apple, Music’te favoriler geliştirmesi, Apple garanti durumu sorgulaması, Konum Servisleri içindeki Sistem Servisleri ayarları ile ilgili bir sorun düzeltmesi ve şifreli […]

Devamı: macOS Sonoma 14.1.1 Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

MacOS sürümlerinin oturması için birkaç major update alması gerektiğini bildiğim için söylüyorum. Peki siz neden bir şey yaşamadığınız veya görmediğiniz için şu an gayet iyi dediniz? Cihazınız belirtilmemiş, surf için mi gayet iyi dediniz, advanced bir şekilde mi belli değil. Ben Hackintosh kullanıyorum. Force Beta yerine Hotfix/Release Kext kullanmak istediğim için öyle söyledim. İyi forumlar 😏

macOS sürümlerinin oturması için birkaç major Update alması gerektiğini bildiğim için söylüyorum. Peki siz neden bir şey yaşamadığınız veya görmediğiniz için şu an gayet iyi dediniz? Cihazınız belirtilmemiş, surf için mi gayet iyi dediniz, Advanced bir şekilde mi belli değil. Ben Hackintosh kullanıyorum. Force beta yerine Hotfix/Release kext kullanmak istediğim için öyle söyledim. İyi sosyaller 😏

Bu arkadaş çok anlamsız bir düzeyde fanboy. Bir şeyi Apple yaptıysa kesinlikle kusursuz olduğunu düşünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı