EnfesCitosXxX Picopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #1 Merhaba ben Download Mac OS Catalina 10.15 ISO & DMG Image for Free - ISORIVER bu siteden macOS Sonoma veya Ventura indireceğim vbox için fakat kendi ICloud'umu girebilir miyim, girersem de güvenilir midir? Son düzenleme: 18 Haziran 2024
Merhaba ben Download Mac OS Catalina 10.15 ISO & DMG Image for Free - ISORIVER bu siteden macOS Sonoma veya Ventura indireceğim vbox için fakat kendi ICloud'umu girebilir miyim, girersem de güvenilir midir?
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 18 Haziran 2024 #2 Merhaba. Archive.org'a herkes dosya yükleyebiliyor, yani dosyanın güvenilirliği kesin değil.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.703 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #3 EnfesCitosXxX dedi: Merhaba ben Download Mac OS Catalina 10.15 ISO & DMG Image for Free - ISORIVER bu siteden macOS Sonoma veya Ventura indireceğim vbox için fakat kendi ICloud'umu girebilir miyim, girersem de güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Bizim sayfadan indirebilirsin.
EnfesCitosXxX dedi: Merhaba ben Download Mac OS Catalina 10.15 ISO & DMG Image for Free - ISORIVER bu siteden macOS Sonoma veya Ventura indireceğim vbox için fakat kendi ICloud'umu girebilir miyim, girersem de güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Bizim sayfadan indirebilirsin.