erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #11 Hz.futureorkun dedi: Peşin hükümle araştırma yapmadan tombaladan mı yazıyorsunuz? Önce araştırın... Genişletmek için tıkla... Olmaz mı dedim ben. Nadir olur öyle vakalar. Yapısı gereği ona zararlı sokmak oldukça zor. Bir iki haberden göstermek kolay ama hiçbir forumda macOS'ine virüs giren adam kolay kolay gösteremezsiniz çok nadirdir.
Hz.futureorkun dedi: Peşin hükümle araştırma yapmadan tombaladan mı yazıyorsunuz? Önce araştırın... Genişletmek için tıkla... Olmaz mı dedim ben. Nadir olur öyle vakalar. Yapısı gereği ona zararlı sokmak oldukça zor. Bir iki haberden göstermek kolay ama hiçbir forumda macOS'ine virüs giren adam kolay kolay gösteremezsiniz çok nadirdir.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.719 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #12 Cihazı servise verin bence donanımsal kontrol etsinler.