genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2016 #1 Merhabalar Sony VAIO VPCEH1S8E cihazım var. Cihazda tek ekran kartı HD3000 var. Her şey düzgün çalışıyor fakat bazen ekranda mavi çizgiler geliyor. Bu durumu nasıl halledebilirim? @montezuma
Merhabalar Sony VAIO VPCEH1S8E cihazım var. Cihazda tek ekran kartı HD3000 var. Her şey düzgün çalışıyor fakat bazen ekranda mavi çizgiler geliyor. Bu durumu nasıl halledebilirim? @montezuma
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2016 #2 Kesin bir çözümü olacağını zannetmiyorum ancak aşağıda ki linkten uygun HD3000 Config.plist doyaları ile denemeler yapabilirsin. GitHub - RehabMan/OS-X-Clover-Laptop-Config: Some Clover config.plist files for common Intel graphics configurations
Kesin bir çözümü olacağını zannetmiyorum ancak aşağıda ki linkten uygun HD3000 Config.plist doyaları ile denemeler yapabilirsin. GitHub - RehabMan/OS-X-Clover-Laptop-Config: Some Clover config.plist files for common Intel graphics configurations
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2016 #3 Bunları denemedım ama bı sonuc alamadım. @montezuma başka neler yapılabilir?