4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 18 Temmuz 2021 #1 Merhaba, Birkaç saattir bunu arıyorum ama imajı bulamadım. Ki zaten bekliyordum çünkü yıllar önce çıkmış bir işletim sistemi. Bu imajı nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021
Merhaba, Birkaç saattir bunu arıyorum ama imajı bulamadım. Ki zaten bekliyordum çünkü yıllar önce çıkmış bir işletim sistemi. Bu imajı nereden bulabilirim?
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 AcRe Und dedi: Merhaba, Birkaç saattir bunu arıyorum ama imajı bulamadım. Ki zaten bekliyordum çünkü yıllar önce çıkmış bir işletim sistemi. Bu imajı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bulabileceğinizi sanmıyorum ama aramaya devam etmenizi öneririm. 2019 yılı boyunca o dosyayı aradım ama ne yazık ki bulamadım
AcRe Und dedi: Merhaba, Birkaç saattir bunu arıyorum ama imajı bulamadım. Ki zaten bekliyordum çünkü yıllar önce çıkmış bir işletim sistemi. Bu imajı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bulabileceğinizi sanmıyorum ama aramaya devam etmenizi öneririm. 2019 yılı boyunca o dosyayı aradım ama ne yazık ki bulamadım
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 2 Ağustos 2021 #3 Bu bağlantıya bakabilirsin. Tiger Install DVD.iso Tiger Install DVD.iso drive.google.com