Sisteme macOS kurdum ancak elimde Ugreen'in sitesinden bulunan sürücü dosyasını kurmaya çalışıyorum ama hata alıyorum.
Ayarlardan değişitirdim ancak halen aynı. @Kleyn hocam yardım eder misiniz?
USB görmediği için OpenCore configretor internete bağlanmıyor ve bağlammadığı için USB'ler aktif edemiyorum kısır döngüye girdim. @Umut Nas
Ürün bu=
Tamamdır hocam, bilgisayarı kapatın ve OpenCore'u açın. Sonrasında macOS yerine Recovery'i seçin, açıldıktan sonra sol üstten izlencelere basıp terminali açın. Açtıktan sonra csrutil disable yazıp yeniden başlatın ve tekrar kurmayı deneyin.
Tamamdır hocam, bilgisayarı kapatın ve OpenCore'u açın. Sonrasında macOS yerine Recovery'i seçin, açıldıktan sonra sol üstten izlencelere basıp terminali açın. Açtıktan sonra csrutil disable yazıp yeniden başlatın ve tekrar kurmayı deneyin.
Tamamdır hocam, zaten GPU desteklemiyormuş. Ventura'ya güncellemek için EFI'deki yamaları ve kextleri güncellemeniz gerekecek, yani uğraşmak istemiyorsanız Monterey'de kalabilirsiniz.