B Baba pro123 Picopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 114 Çözümler 1 27 Haziran 2024 #21 onderalpk11 dedi: Hayır, rehberi dikkatli bir şekilde incelemiyorsunuz. Lütfen daha dikkatli inceleyin. @Baba pro123 laptopuna uygun Config dosyası ıvy bridge yazan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. onderalpk11 dedi: Hayır, rehberi dikkatli bir şekilde incelemiyorsunuz. Lütfen daha dikkatli inceleyin. @Baba pro123 laptopuna uygun Config dosyası ıvy bridge yazan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım hala oluyor. Son düzenleme: 27 Haziran 2024
onderalpk11 dedi: Hayır, rehberi dikkatli bir şekilde incelemiyorsunuz. Lütfen daha dikkatli inceleyin. @Baba pro123 laptopuna uygun Config dosyası ıvy bridge yazan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. onderalpk11 dedi: Hayır, rehberi dikkatli bir şekilde incelemiyorsunuz. Lütfen daha dikkatli inceleyin. @Baba pro123 laptopuna uygun Config dosyası ıvy bridge yazan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi yaptım hala oluyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #22 Şu rehberi tane tane dikatlice uygula.
B Baba pro123 Picopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 114 Çözümler 1 28 Haziran 2024 #23 claus dedi: Şu rehberi tane tane dikatlice uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim o rehber ile çözdüm.
claus dedi: Şu rehberi tane tane dikatlice uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim o rehber ile çözdüm.