macOS Uygulama Açılmama Sorunu

WinDPzero

Hectopat
Yer
Buca, İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba
Hackintosh kullanıyorum. Şu ana kadar ilk defa böyle bi sorunla karşılaştım: Skype indirdim, yükledim ve açmaya çalışırken ekran gelmiyor. Dock'ta Skype sembolünün altında çalıştığına dair nokta yanıyor, Bar'daki görüntü ise aşağıdaki gibi. Uygulama boot edilirken kalıyor galiba. Bu arada macOS 10.13.5'te de, 10.13.6'da da denedim. Skype'ı tekrar indirip birkaç kere yüklemeyi de denedim ama sonuç yok. Nasıl çözebilirim?
İyi akşamlar

Kurulu olan sistemden dolayı bir sorun olacağını sanmıyorum, zira ben sık sık sistem kuran ve Skype kullanan birisiyim ve ilk kez böyle bir sorun ile karşılaştım. Hiç araştırdın mı ? Başka yaşayan var mı bu sorunu ?

İndirdikten sonra açarken uygulamalar bölümüne taşıyıp çalıştırmayı denedin mi ?
Yüklerken o şekilde yükledim. Uygulamalara taşıyarak yükledim. O şekilde de açılmıyor, kurulum imajından açtığımda da açılmıyor.

4-5 kez kaldırıp tekrar yükledim. Skype'ın kendi sitesinden indiriyorum, en günceldir yüksek ihtimal. Eski bir versiyonu deneyebilirim aslında.
8.25.0.5 sürümünü denedim ve aynı şey oldu yine. Bu arada benim başta yüklemeye çalıştığım sürüm, en güncel olan 8.27.0.85'miş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…