MacOS uyumlu Bluetooth mouse önerisi

Exodia474

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. MacBook ve Mac mini cihazlarda kullanmak üzere bir mouse ihtiyacım var. Tercihen kablosuz, Bluetooth. Logitech modelleri çok hoş ama almışken Gaming mouse olsun diye düşünüyorum. Kullanıyor olduğunuz, öneriyor olduğunuz modeller var mı? Razer Orochi V2 modelini beğendim ancak Mac uyumundan emin olamadım bilgisi olan varsa sevinirim.

Merhaba, iyi Sosyaller. MacBook ve Mac mini cihazlarda kullanmak üzere bir mouse ihtiyacım var. Tercihen kablosuz, Bluetooth. Logitech modelleri çok hoş ama almışken Gaming mouse olsun diye düşünüyorum. Kullanıyor olduğunuz, öneriyor olduğunuz modeller var mı? Razer Orochi V2 modelini beğendim ancak Mac uyumundan emin olamadım bilgisi olan varsa sevinirim.

Var hocam siz uyum konusunu dert etmeyin Bluetooth 3.0 veüzeri tüm fareleri destekliyor. Zaten seçtiğiniz mouse da BT 5.0 var olabilecek en uyumlu farelerden biri.

Var hocam siz uyum konusunu dert etmeyin Bluetooth 3.0 veüzeri tüm fareleri destekliyor. Zaten seçtiğiniz mouse da BT 5.0 var olabilecek en uyumlu farelerden biri.

Teşekkür ederim cevap için. Razer da macOS için yazılım çıkarmış. Mouse o yazılımın destek listesinde yok fakat cihazda RGB falan da yok çok ayar isteyen bir cihaz değil. Bildiğiniz, gözden kaçacak herhangi model var mıdır önereceğiniz bunun haricinde.

ASUS ROG STRIX Impact III Wireless. İster 2.4 GHz dongle ile isterseniz de Bluetooth ile çalıştırabilirsiniz tasarımı biraz daha uzun Razer'a göre yani ele daha çok oturuyor bence. Dongle ile kullanırsanız gecikme neredeyse sıfır ve pil daha uzun gidiyor. RGB ışıklandırması var, ASUS da Mac için özel yazılım çıkarmış. İnternet sitesinden indirebiliyorsun. Fiyatları da neredeyse aynı olması lazım.

ASUS ROG STRIX Impact III Wireless. İster 2.4 GHz dongle ile isterseniz de Bluetooth ile çalıştırabilirsiniz tasarımı biraz daha uzun Razer'a göre yani ele daha çok oturuyor bence. Dongle ile kullanırsanız gecikme neredeyse sıfır ve pil daha uzun gidiyor. RGB ışıklandırması var, ASUS da Mac için özel yazılım çıkarmış. İnternet sitesinden indirebiliyorsun. Fiyatları da neredeyse aynı olması lazım.

Vallahi beyaz istiyorduk zaten bunun da beyaz olması hoş ve güzel alternatif oldu. Çok teşekkür ederim. İnceleyip yakında alışveriş bitireceğim hem klavye hem mouse için. Hayırlı günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı