Muhammed Mert Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #1 Dual boot ekranında Windows'u seçiyorum ama resimdeki yerde klavyem çalışmıyor. Bilenler yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2017
Dual boot ekranında Windows'u seçiyorum ama resimdeki yerde klavyem çalışmıyor. Bilenler yardım edebilir mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2017 #2 Muhtemelen Efı bölümünü bozmuşsun. OS X üzerinden eski haline getirmeye çalışabilirsin ve BIOS üzerinden Clover'i kaldırıp deneyebilirsin.
Muhtemelen Efı bölümünü bozmuşsun. OS X üzerinden eski haline getirmeye çalışabilirsin ve BIOS üzerinden Clover'i kaldırıp deneyebilirsin.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 14 Eylül 2017 #3 İki farklı sabit disk üzerine mi kurulu yoksa tek bir sabit disk üzerine mi ?