Az önce buradaki konudan Ventura kurdum sisteme. Her şey iyi güzel ancak internete bağlanamıyorum kablo olmadığı için, Wi-Fi adaptörü ile bağlanmak zorundayım. Wi-Fi adaptörünü de görmediği için hiçbir şekilde internete giremiyorum. Tanıtabilmemiz mümkün mü acaba?
Wi-Fi adaptörün bilgileri:
Realtek 8812BU Kablosuz LAN 802.11AC USB NIC
USB\VID_0BDA&PID_B812&REV_0210
USB\VID_0BDA&PID_B812
Tested on Ventura 13.3 and used Shaneee's patch to improve CPU & GPU patch. If you have NVIDIA card it won't work until you change it to Algrey's patch. Everything up-to-date.
Recovery Mod'a gelin ve Izlenceler-->Terminal'i calistirin. Terminal'e bu komutu girin csrutil disable ve cihazi yeniden baslatin. macOS'u acin ve bu dosyayi kurun. Dosya kurulduktan sonra cihazi yeniden baslatip Wi-Fi calisiyor mu kontrol edin.
Recovery Mod'a gelin ve Izlenceler-->Terminal'i calistirin. Terminal'e bu komutu girin csrutil disable ve cihazi yeniden baslatin. macOS'u acin ve bu dosyayi kurun. Dosya kurulduktan sonra cihazi yeniden baslatip Wi-Fi calisiyor mu kontrol edin.
Recovery Mod'a gelin ve Izlenceler-->Terminal'i calistirin. Terminal'e bu komutu girin csrutil disable ve cihazi yeniden baslatin. MacOS'u acin ve bu dosyayi kurun. Dosya kurulduktan sonra cihazi yeniden baslatip Wi-Fi calisiyor mu kontrol edin.
Hiçbir şekilde kuramaz miyiz hocam? Kabloyla bağlamam da mümkün değil. Telefondan USB bağlantı paylaşımı yapayım dedim ancak onu da görmedi. Bunu yapabilir miyiz peki?
Hiçbir şekilde kuramaz miyiz hocam? Kabloyla bağlamam da mümkün değil. Telefondan USB bağlantı paylaşımı yapayım dedim ancak onu da görmedi. Bunu yapabilir miyiz peki?